Čanak očekuje punu halu: "Da materijalizujemo pobedu iz Zagreba"

Autor: Beta Beta
petak 05.10.2018.
14:31
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da u predstojećem meču protiv Olimpije u ABA ligi očekuje punu halu i istakao da se nada da energija sa tribina neće biti kontraproduktivna za igrače koji još nisu igrali u takvoj atmosferi.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sutra dočekuju slovenačku Petrol Olimpiju u utakmici drugog kola ABA lige.

"Sutrašnja utakmica je prilika da na pravi način materijalizujemo pobedu iz Zagreba. Svesni smo da neće biti lako jer je Olimpija uvek pružala dobre partije u Pioniru", rekao je Čanak za klupski sajt.

"Očekujemo veliku podršku navijača, punu halu i nadam se da ta energija sa tribina neće biti kontraproduktivna za neke igrače koji nisu igrali u takvoj atmosferi", rekao je Čanak.

Trener Partizana je istakao da Olimpija ima "izuzetno dobar sastav".

"Jako su dobri na spoljnim pozicijama. Šuterski su moćna ekipa koja je potpomognuta iskusnim Begićem pod košem. U prvom kolu protiv Mornara su odigrali fantastično, što samo govori u prilog tome da nas čeka teška utakmica", rekao je Čanak.

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je da crno-beli jedva čekaju prvi meč pred svojim navijačima u novoj sezoni.

"Prvi put ove sezone igramo na domaćem terenu, iskren da budem, s nestrpljenjem smo dočekali taj dan kada ćemo igrati pred punom halom naših navijača. Puno nam je značila podrška i u Laktašima i u Zagrebu i u Trentu, ali sada je vreme za ono zbog čega je igranje u dresu Partizana nešto posebno", rekao je Marinković.

Marinković je dodao da će Olimpija biti pravi izazov za njegovu ekipu, ali da veruje u pobedu.

"Verujemo jedan u drugoga, verujemo u naše sposobnosti i verujemo da ćemo sutra odigrati dobro i doći do pobede", rekao je Marinković.

Utakmica Partizan - Olimpija igra se sutra od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke