Čanak: "Na Zenit bez prevelikog respekta"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.10.2018.
11:55
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Svestan je trener Partizana kvaliteta ruskog sastava, ali poručuje da će njegov tim bez prevelikog respekta izaći na megdan Zenitu.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su drugu pobedu u ABA ligi i tako napravili sjajnu uvertiru za prvi evropski meč pred svojim navijačima.

Crno-beli u utorak dočekuju Zenit iz Sankt Peterburga koji je takmičenje otvorio pobedom nad Turk Telekomom.

"Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster.  Mi smo svesni njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu uči bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće, pred našim navijačima i da ćemo dati sve od sebe da ispariramo Zenitu i da pokušamo da ih iznenadimo", rekao je Nenad Čanak pred sutrašnji meč.

Partizan je na startu Evrokupa poražen u Trentu od istoimenog tima, ali je u duelima sa Cedevitom i Olimpijom dokazao da može da se nosi sa kvalitetnim rivalima kakav je Zenit.

"Ulazimo u utakmicu svesni da moramo odigrati najbolje do sada kako bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u sutrašnjem meču mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja", kazao je mladi krilni centar Marko Pecarski.

Utakmica 2. kola Grupe C između Partizana i Zenita igra se u utorak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaDzoni80
Monday, 08.10.2018
13:20

Momci svaka Vam cast za prve tri utakmice,i za super cup... Samo takvim pristupom,borbom,pozrtvovanjem se dolazi do rezultata... Bez prevelikog respekta za bilo kog... Pobede,a i porazi nebitno mi Vas volimo sve jace i jace...