Čanak: "Cilj je bila stabilizacija, ali ne tražimo alibi"

Autor: Beta Beta
utorak 21.02.2017.
18:34
Izvor: Beta

Pomoćnik Aleksandra Džikića vodiće crno-bele na četvrtom uzastopnom susretu, a pred duel sa PAOK-om Nenad Čanak ističe da Partizan neće tražiti alibi uprkos teškoj situaciji.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Pomoćni trener Partizana Nenad Čanak rekao je da je cilj tima bila stabilizacija, a da je utakmica sa PAOK-om u drugom planu zbog zdravstvenih problema njegovih košarkaša.

"S obzirom na trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo dalje. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad", rekao je Čanak.

On će sutra voditi ekipu na četvrtom uzastopnom susretu, pošto je glavni trener Aleksandar Džikić takođe bolestan. Vilijam Hečer, Vanja Marinković i drugi igrači imali su problema sa stomačnim virusom i nisu ni trenirali.

Utakmica Partizan - PAOK igra se sutra od 18.30 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladanko
Tuesday, 21.02.2017
19:40

Aman,uvek ono ne trazimo alibi ali situacija je takva i takva.Pa ako ne trazis onda cuti,nije mi jasno!

avatar
ariton
Wednesday, 22.02.2017
16:55

Tutubane jedan to je odgovor na novinarsko pitanje.Ne zove on novinare ili se sam pozove na rts papo celu noć lupa gluposti ko po neki.Nego su to izjave pred utakmicu tutubane jedan.