Ćaćo stigao u Moskvu: "Nema govora o izdaji"

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.07.2017.
15:26
Izvor: Sportske.net

Španski reprezentativac Serhio Rodrigez, najveće je pojačanje moskovskog CSKA ovog leta.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Prva ideja predsednika "Armejaca" Anreja Vatutina bila je da zadrži Miloša Teodosića astronomskom ponudom za evropske uslove.

Sprskom reprezentativcu je ponuđen trogodišnji ugovor težak 12 miliona evra, ali je on odlučio da karijeru nastavi u NBA ligi, gde je potpisao za LA Kliperse.

CSKA nije časio časa, odmah su mu pronašli adekvatnu zamenu, kako je u Mosvku stigao reprezentativac Španije Serhio "Ćaćo" Rodrigez.


On je predstavljen kao novo pojačanje ekipe iz ruske prestonice, a dao je i izjavu za medije po dolasku u novi klub. Najviše reči bilo je o tome zašto se nije vratio u madridski Real, u kom je ostavio dubok pečat.

"Moj odnos sa Madridom je uvek bio sjajan. Proveo sam tamo puno godina, i svašta sam postigao. Uvek ću imati neverovatna sećanja i uvek ću biti deo tog grada.

Shvatam kakve su okolnosti. Očekivao sam nešto iz NBA lige što bi me ubedilo ili privuklo. Ali kada stvari nisu otišle u željenom smeru, da, razgovarao sam sa Madridom, ali oni su već imali kompletiran roster i nije bilo slobodnih mesta. Razgovarali su sa mojim agentom o budućnosti, ali su rekli da me ovog leta ne mogu potpisatu.

Ne shvatam zašto bi ovo bila izdaja, najbolju šansu da se borim za sve trofeje ove godine sam imao u moskovskom CSKA
", izjavio je Rodrigez.

Iskusni Španac je minulu sezonu proveo u NBA ligi, u dresu Filadelfija 76ersa, a odigrao je 68 mečeva, na kojima je u proseku upisivao 7,8 poena i 5,1 asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke