Burno finale u Crnoj Gori, Džikić besan zbog promene termina, Pavićević zbog ''uličarske atmosfere''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net, rtcg, vijesti.me

Mornar nije iskoristio prvu ''meč loptu'' za titulu, imaće još dve prilike.

Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo
Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo

Povezane vesti

Finale plej-pfa u Crnoj Gori, između Budućnosti i Mornara veoma je zanimljivo i uzbudljivo.

Barani su, predvođeni fenomenalnim Derekom Nidamom poveli sa 2:0 u pobedama, da bi sinoć imali i šut za titulu u trećoj utakmici, ali Nidam nije bio precizan, pa je Budućnost ovaj meč dobila sa 88:87.

Posle meča, trener Mornara Mihajlo Pavićević požalio se na ''ulučarsku atmosferu'' u Podgorici i izrazio nadu da tako neće biti u četvrtoj utakmici u Baru.

''Nadam se da će atmosfera biti korektna, sportska, da neće biti kao ovde. Nadam se da će igrači i stručni štab Budućnosti uživati, a da neće biti izloženi uličarskom ponašanju, kakvo je večeras pokazala podgorička publika'', istakao je Pavićević za RTCG.

S druge strane, trener Budućnosti Aleksandar Džikić ljut je zbog promene termina odigravanja četvrte utakmice, koja će se umesto u sredu, igrati u četvrtak.

''Zašto četvrtak? Zanimljivo je. Koji su bili datumi na početku?'', upitao je Džikić novinare, a prenose ''Vijesti''.

Kada je dobio odgovor, usledilo je i još jedo pitanje:

''Hoćete li da napišete nešto o tome''?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan77
Tuesday, 29.05.2018
16:40

Navijaci buducnosti, ako se mogu nazvati navijacima, najveci su ulicari, pizde itd..., cast izuzecim. Ne bi Moracu nikad napunili da ne igraju protiv Partizana ili Zvezde i tu zele da pokazu kako su oni ozbiljni navijaci. Dok na svim ostalim utakmicama u Aba ligi i 90%utakmica u Euro kupu ne mogu da popune trecinu hale... A kad igraju protiv Zvezde i Partizana, redovno prave sacekuse za navijace pomenutih timova i to iskljucivo ako su u mnogo vecem broju... Jedina svijetla tacka u buducnosti je Dzikic, koji je okupio domace kosarkase uz par stranaca i svojim znanjem i radom napravio jedan od najvevih uspijeha u istoriji kluba. Sada kada budu igrali Evroligu, nece se do karata moci da dodje od nekih X tipova koji ce ili stranacki ili ko zna kako dolaziti do istih, a obican narod sto voli kosarku i koji je redovan na tim trebinama, El ce gledati od kuce... varvari prezajebani ste.. Dako Mornar uzme ovu titulu, jer ce znaciti za CG kosarku i svaka cast braci Pavicevic sto se nesebicno godinama davaju za dobro CG kosarke...