BUM - Klipersi na pragu još jednog velikog pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.02.2020.
09:18
Izvor: Sportske.net

Hoće li ih iko zaustaviti ove sezone?

Beta/AP Photo/Kelvin Kuo
Beta/AP Photo/Kelvin Kuo

Povezane vesti

Napravili su letos LA Klipersi tim dostojan osvajanja NBA lige, a onda su poslednjeg dana za trejdove doveli i Markusa Morisa.

Jasno je da su jedni od glavnih kandidata za titulu, ali nakon poslednjeg pojačanja, čini se i da postaju favorit broj jedan.

Naime, kako prenosi Adrijan Vojnarovski, u redove ekipe Doka Riversa stiže i Redži Džekson.

Pisali smo i ranije da bi ovo moglo da se dogodi, Detroit se oslobađa svih igrača sa velikim ugovorima i kreće u rebilding.

Tako se pojavila priča da bi Redži Džekson mogao sporazumno da raskine saradnju sa klubom, zbog ponuda od strane favorita za prsten, koje je imao na stolu.

Pored Klipersa, želeli su ga i LA Lejkersi, ali je bivši plej Oklahome izgleda rešio da se priključi Lenardu, Džordžu, Luu Vilijamsu, Herelu, Beverliju i Markusu Morisu u "Stejpls centru".

Redzi Dzekson Dza Morant
Foto: Beta/AP Photo/Brandon Dill

Dve strane su postigle dogovor oko sporazumnog raskida saradnje i sada je samo pitanje vremena kada će Džekson staviti paraf na ugovor sa Los Anđeles Klipersima.

Dakle, napravili su paklen tim, Džekson je sjajan plejmejker, koji bi u većini ekipa igrao i petorku, Klipersi su ga doveli da predvodi klupu, što će im biti ogromna prednost u napadu na tron.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke