''BUM'' - Dva dana pred meč sa Partizanom, Limož doveo bivšeg Partizanovog Amerikanca!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje iz Limoža!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Krajem oktobra prošle godine, Entoni Braun je sa velikom pažnjom dočekan u Beogradu, gde je pojačao ekipu Partizana, a tačno godinu dana kasnije, Braun je postao član francuskog Limoža, i to baš pred utakmicu Evrokupa protiv Partizana!

Sećate se, u pitanju je nekadašnji član LA Lejkersa, od koga se u Partizanu mnogo očekivalo, ali kriza igre i rezultata, kao i promena trenera nisu mu išli u prilog. Nije uspeo da se nametne Andrei Trinkijeriju i posle samo nekoliko nedelja, došlo je do njegovog rastanka sa crno-belima.

Potom se vratio u Ameriku, od januara je nastupao u NBA G ligi, u dresu Lejkland Medžika, a u Limož stiže kao zamena za povređenog Markusa Ginjarda.

Inače, u NBA ligi je, posle Lejkersa, nastupao i za Nju Orleans, Orlando i Minesotu. Ukupno je u najjačoj ligi sveta upisao 41 nastup, uz prosek od 3.9 poena i 2.5 skokova.

Podsetimo, Partizan gostuje u Limožu u sredu od 19:15h, u okviru petog kola Evrokupa, biće zanimljivo videti da li će 27-godišnji Braun već tada debitovati za slavni francuski klub.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke