''BUM'' - Čanak već pronašao novi angažman!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.11.2018.
12:33
Izvor: Sportske.net

Bivšem treneru Partizana i nepunih nedelju dana posle ostavke bilo dovoljno da nađe novi posao!

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Dok navijači Partzana nestrpljivo čekaju zvaničnu promociju Andree Trinkijerija kao novog trenera, njegov prethodnik na klupi crno-belih Nenad Čanak već je promovisan u svom novom klubu!

Bivši trener Partizana od danas počinje inostranu trenersku karijeru, pošto će u nastavku sezone voditi ekipu litvanskog Ljetkabelisa!

Ovaj transfer je i zvanično potvrđen iz litvanskog kluba, koji se takmiči i u FIBA ligi šampiona.

Lijetkabelis u ovom takmičenju igra u Grupi C i posle četiri kola nalazi se na pretposlednjem, sedmom mestu sa učinkom 1-3.

U šampionatu Litvanije, Lijetkabelis ima 4 pobede i 3 poraza posle sedam kola, od toga dva uzastopna neuspeha u prethodna dva kola, najnoviji od Žalgirisa (71:58).

Lijetkabelis u svojim redovima ima i bivšeg plejmejkera Partizana Džamara Vilsona, a od poznatijih imena tu su i Simas Jasaitis, Fran Pilepić, Dominik Mavra...

Podsetimo, Čanak je u petak uveče, odmah posle poraza Partizana od Zadra u ''Štark Areni'' podneo neopozivu ostavku, a dan kasije za njim je krenuo i pomoćni trener Milan Minić.

Njemu je pvo prvi inostrani angažman u trenerskoj karijeri. Pre Partizana je trenirao Spartak, a bio je pomoćnik u Megi i U20 reprezentaciji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke