Bulut se ponovo oglasio - Bilo je samo "zezanje"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.11.2016.
11:13
Izvor: Sportske.net

Najbolji svetski basketaš, Dušan Domović Bulut, oglasio se ponovo na svom Tviter profilu.

Predrag Vučković/Red Bull Content Pool
Predrag Vučković/Red Bull Content Pool

Povezane vesti

Na svom tviter nalogu se sinoć nakon utakmice Uniks-Crvena zvezda oglasio Dušan Domović Bulut, MVP poslednjeg svetskog prvenstva u basketu 3x3.

On je napisao:

"Dajte mi Dženkinsovu poziciju i platu, pored Jovića dajem 25 poena u proseku", sve to uz haštag #imalinekobrojodCovica.

Naravno, kao što su svi to shvatili, bila je u pitanju šala našeg basketaša koji je sve to objasnio današnjim tvitom.

"Zamalo ugovor u KK Crvena zvezda, ali život ide dalje! Ništa više od velikog poštovanja prema celoj ekipi. Ništa više od običnog zezanja", napisao je danas na Tviteru ovaj basketaš.

bulut tvit

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zerar Depardje
Friday, 11.11.2016
14:28

Mnogu su poleteli ovi basketasi misle da mogu da se nose i sa Teom ,Bogdanom i Raduljicum. Njima treba da bude jasno da oni nisu prosi selekciju jos kao kadeti i ne mogu se porediti sa profesionalnim kosarkasima.

avatar
Millanista 00
Friday, 11.11.2016
14:49

Nije isto i nisu poleteli, to ti je kao da gledas fudbal i futsal ili mini fudbal, igraci sa futsala i mini futbala su nekad igrali ili trenirali fudbal, a onda usled neke povrede odustali, posle nekog vremena zazele se lopte, ali za fudbal vise nisu a imaju dobru tehniku. Tako ti je i sa kosarkom i basketom, basketasi su trenirali kosarku i imaju kvalitet ali nemaju kondiciju za kosarkaske meceve, nit snagu. Nisu poleteli, ipak oni su u zadnjih par godina u tom sportu osvojili medalje i svaka im cast na tome.

avatar
Millanista 00
Friday, 11.11.2016
22:08

Toliko fizicke i netreba koliko kondicije, snage i brzine, nije samo talenat, oni su isto trenirali kao i kosarkasi, a onda su usledile povrede, koje su im oduzele ono sto najvise vole. E sad ovo im je drugi posao.

avatar
Zerar Depardje
Friday, 11.11.2016
16:01

nije sporno sve sto si rekao. Ali mislim da basketasi ne mogu da se porede sa profesionalnim kosarkasima ni fizicki ni tehnicki. Moras mnogo vise od talenta da bi postao profesionalni kosarkas ,teba tu fizicke predispozicije i mukotrpan rad. Ovi basketai imaju samo talenat...