Budućnost u sve većim problemima, vreme je i za prvi otkaz?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.10.2018.
10:14
Izvor: Sportske.net, sportando

Letos su se značajno pojačali, mnogo su očekivli od ove evroligaške sezone, ali, za sada sve to izgleda prilično razočaravajuće.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ekipa podgoričke Budućnosti, šampion ABA lige, posle četiri odigrana kola u Evroligi zauzima poslednje mesto na tabeli sa sva četiri poraza, ali ni u regionalnoj ligi im ''ne cvetaju ruže''.

Sinoć su doživeli težak udarac u Zagrebu, gde su imali ubedljivo vođstvo protiv domaće Cedevite, ali su sve to prosuli u poslednjoj četvrtini i dozolili uzdrmanom rivalu da preokrene i pobedi sa 63:58. Podgoričanima je ovo drugi poraz u pet kola ABA lige.

Posle meča, trener Aleksandar Džikić je pojedine igrače iz svog tima optužio za sebičnost frapantnih razmera, a već danas su počele spekulacije i o prvim odlascima iz redova podgoričkog evroligaša.

Specijalizovani košarkaški portal ''Sportando'' danas prenosi svoja saznanja da je plejmejker Aron Kraft, koji je letos došao u ekipu Budućnosti, sada već na izlaznim vratima.

Navodno je za njegove usluge zainteresovan Limož, a s obzirom da je prošlu sezonu proveo u Monaku, Francuzi su odlično upoznati sa njegovim kvalitetima.

Nažalost po navijače šampiona ABA lige, on to nije pokazao u dresu Budućnosti, gde je u Evroligi upisao samo 1.5 poen u proseku po utakmici, dok je u ABA ligi nešto zapaženiji, sa 5.7 poena, 3 skoka i 2.7 asistencije.

Naredni dani pokazaće da li će baš on prvi platiti ceh lošim rezultatima Džikćevog tima na početku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Monday, 29.10.2018
14:11

Ne vredi, playmaker bez suta, ne ide nikako osim ako nisi Rondo.

avatar
zdenkomen
Monday, 29.10.2018
13:28

Kako kaže ona narodna? Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije svjetlo u junaka? Kako stvari stoje, kod đetića ni oružja, ni junaka. A tako su gromoglasno na sva usta objavljivali kako će svima pokazati, naročito ovima iz Srbije, kako se igra Evroliga. Al nam pokazaše, svaka im čast.

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 30.10.2018
09:17

Uzeli smo titulu, to je najvaznije.

avatar
Old_school
Monday, 29.10.2018
13:04

Nikako da shvate da oni ne igraju EL sto su bili dobri, vec sto je Zvezda imala Alimpijevica.

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 29.10.2018
15:17

I Alimpije bi ih dobio da smo imali iole ravnopravno suđenje....

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 30.10.2018
09:17