Budućnost u problemu, ali stiže novo pojačanje - ''Atletska petica''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.09.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Podgoričani još nisu kompletirali roster za novu sezonu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ekipa podgoričke Budućnosti se uveliko priprema za narednu sezonu, ali ne ide sve po planu, jer još uvek nisu odigrali nijednu kontrolnu utakmicu, iako su imali zakazana učešća na turnirima u Sloveniji i BiH.

Od toga zbog aktuelne situacije sa pandemijom neće biti ništa, pa Podgoričanima ostaje samo da odigraju poneki meč sa Mornarom, što se planira za narednih nekoliko dana.

Ali, uporedo s tim, Budućnost traži i još jedno pojačanje, i to na poziciji ''pet'', što bi takođe trebalo da se realizuje narednih dana.

''Od starta priprema znamo da želimo igrača na poziciji pet, ili pet na četiri. Jako je važno da se tim selektira do kraja. Očekujem da se, ukoliko to bude moguće, nešto desi u narednih nekoliko dana. Značilo bi nam da kompletni počnemo sezonu. Zaokružili bismo selekciju sa sedam spoljnjih i pet visokih igrača, s tim da i Edžim može da pokrije poziciju četvorke'', izjavio je trener Budućnosti Petar Mijović za ''Vijesti''.

Mladi stručnjak je potom detaljno opisao kakvog igrača traži, a nama ostaje da pogodimo na koga je konkretno mislio.

''Kada smo u startu razmišljali o selekciji, želeli smo igrača sličnog Hasanu Martinu, koji je ovde ostavio ozbiljan trag. Atletska petica, s izrazitim motoričkim sposobnostima, s kojim u fazi napada može da se nadogradi naš osnovni sistem igre - pik’en’rol, a da u odbrani možemo da budemo agresivni i u iskakanju, i u preuzimanju. Takvih igrača na tržištu nema mnogo, ali se nadam da nešto slično možemo da priuštimo'', izjavio je Mijović.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke