Budućnost - Stigla velika pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.08.2020.
17:26
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Konačno su se priključili ekipi.

aba-liga.com/Buducnost VOLI
aba-liga.com/Buducnost VOLI

Povezane vesti

Pre nekoliko dana ekipa Budućnosti počela je sa pripremama za novu sezonu, a danas su joj se priključile i novajlije - Rašad Von i Melvin Edžim, od kojih se u Podgorici dosta očekuje u narednoj sezoni.

Von je bivši igrač Igokee, a po dolasku u Podgoricu nije krio zadovoljstvo što se košarkaška pauta polako bliži kraju.

''Drago mi je što sam došao u Podgoricu, u klub kakav je Budućnost. Veoma sam uzbuđen što se vraćam košarci posle ovoliko vremena. Uzbuđen sam da se priključim ekipi na Žabljaku gde ćemo da krenemo sa pripremama za novu sezonu. Jedva čekam da upoznam saigrače i stručni štab i nadam se da će nas poslužiti zdravlje kao i da će situacija oko pandemije biti bolja kako se bude približavao start sezone'', izjavio je Von za klupski sajt.

Slično razmišlja i Melvin Edžim, doskorašnji košarkaš Unikahe.

''Svaki put kada ulazim u novu sezonu ili u novi tim moja očekivanja su da pobeđujem. Mislim da imamo dobru ekipu i stručni štab, ali trebaće nam vremena da se upoznamo i da se naviknemo jedni na druge. Uzbuđen sam što sam došao i što ću ubrzo upoznati ekipu i početi sa treninzima. Mislim da ćemo biti u dobroj poziciji, istorijski ovaj tim je radio dobre stvari prethodnih godina i nadam se da možemo to da nastavimo'', zaključio je Edžim.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke