Budućnost sprema pakleno pojačanje?

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.06.2020.
16:25
Izvor: Sportske.net

Iskusni bek mogao bi da zaduži opremu podgoričke ekipe.

BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS

Povezane vesti

Kako stoje stvari Skot Bamfort se neće zadržati u Podgorici, iz kluba su najavili da će od stranaca zadržati jedino Džastina Kobsa, koji pritom ima i državljanstvo Crne Gore i nastupa za nacionalnu selekciju te zemlje.

Ali to ne znači i da neće dovoditi nove strance, svesni su u klubu da će teško moći da budu konkurentni i na Jadranu bez stranih košarkaša.

Tako su izgleda pripremili veoma atraktivnu zamenu za Bamforta, zainteresovani su za bivšeg igrača Valensije, Olimpijakosa i Fenerbahčea Erika Grina.

Grin je profesionalnu karijeru počeo u Montepaskiju, da bi 2014. godine dobio šansu u NBA ligi, kada su ga angažovali Denver Nagetsi.

Usledili su odlasci u razvojnu ligu, da bi potom kratko bio u Juti, pre nego što se 2016. godine vratio na "Stari kontinent", gde je potpisao za Olimpijakos.

Nakon toga je igrao i jednu sezonu za Valensiju, sa kojom osvaja Superkup, da bi se leta 2018. godine preselio u Fenerbahče, gde je stigao kao zamena za povređenog Tajlera Enisa.

Erik Grin Branko Lazic

Prvi deo minule seone proveo je u Kini, da bi početkom tekuće godine potpisao za Real Betis, gde je još uvek pod ugovorom.

Ipak, kako tim iz Sevilje neće igrati završnicu sezone, jer se pre prekida sezone našao na 15. mestu na tabeli (finiš igra prvih 12), Grin praktično već sada može da potraži novi klub i tu Podgoričani očigledno vide svoju šansu.

Iskusni Amerikanac bi bez sumnje bio veliko pojačanje za ekipu Budućnosti, videćemo da li će uspeti u nameri da ga presele u svoje redove.

Baner 4


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke