Budućnost šalje pleja na Partizan, ko će ga zameniti?

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.11.2018.
11:24
Izvor: Sportske.net

Igrač koji je letos stigao u Podgoricu već sada se seli.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Stigao je Eron Kraft u redove podgoričke Budućnosti kao jedno od četiri velika pojačanja za Evroligu.

Kraft je američki plejmejker, koji je minule sezone igrao jako dobro u francuskom Monaku, na kraju je proglašen i za defanzivca godine u tamošnjoj ligi.

Puno se očekivalo od njega, ali kako su rezultati aktuelnog šampiona ABA lige razočaravajući, uprava je rešila da napravi rez, pa je momak rodom iz Ohaja proglašen za višak.

On će izvesno napustiti redove Budućnosti, pričalo se da bi mogao da se vrati u Francusku i zaigra za Limož, ali "Sportando" sada prenosi da je italijanski Trento favorit za njegov potpis.

Kraft je već branio boje ove ekipe u sezoni 2016/17, a kako stvari stoje mogao bi uskoro da zaigra i protiv ekipe Partizana u Evrokupu (6. novembar, dvorana "Aleksandar Nikolić", 20h).

Jasno je da će Podgoričani angažovati i zamenu za Krafta, kao rešenje se pominjao bivši plejmejker Efesa, ali i San Antonio Sparsa Brendon Pol.

U pitanju je zaista sjajan košarkaš, ali se pominjalo da bi mogao ponovo da zaigra za Sparse ove godine, kako je plej "Mamuza" Dežonte Marej doživeo tešku povredu pred početak sezone.

Videćemo da li će Budućnost uspeti da ga angažuje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke