Budućnost ređa poraze, ni pojačanja ne pomažu, pakleni raspored tek sledi, šta će Džikić sad uraditi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.12.2018.
09:34
Izvor: Sportske.net

Posle euforije izazvane dolaskom tri velika pojačanja, usledilo novo, možda i najveće razočaranje za navijače aktuelnog šampiona ABA lige.

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Mnogi su očekivali da je gostovanje Krki u Novom  Mestu prava prilika da Podgoričani izađu iz loše serije, ali umesto toga, usledio je još jedan bolan poraz, rezultatom 69-64.

Ovo je već peti uzastopni neuspeh Podgoričana, što u Evroligi, što u ABA ligi. Sve je počelo porazom od Gran Kanarije, nastavljeno neuspesima protiv Cibone, Efesa, Fenerbahčea i sinoć protiv Krke.

Da sve bude gore po ekipu Aleksandra Džikića, njima slede nova velika iskušenja - gostovanje Bajernu, pa gostovanje Zvezdi, pa gostovanje Milanu...

Ono što daje nadu Podgoričanima je da najatraktivnije pojačanje, Noris Kol, tek treba da debituje, ali ekipi Budućnosti sinoć nisu pomogli ni Goga Bitadze ni Džejms Bel, koji su takođe prošle nedelje pojačali šampiona.

Šta posle svega kaže trener Džikić, ima li rešenje?

''Čestitam Krki na zasluženoj pobedi, svaka čast. Mi nismo igrali dobro. Počeli smo previše opušteno, iako bukvalno tri dana pričamo o opasnosti ove utakmice, koju praktično svi očekuju da dobijemo, što je i normalno, jer drugi na tabeli i prvak ABA lige igra protiv poslednjeg na tabeli. Ali, kao što ste videli, to uopšte nije bilo dovoljno. Videćemo šta ćemo da radimo dalje'', zagonetno je istakao Džikić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Tuesday, 25.12.2018
22:23

Mozda novi sleper pojacanja?

avatar
Man united
Tuesday, 25.12.2018
18:52

Доведите бар још 10 НБА играча. Мало је ово.