Budućnost pravi timčinu, stiže pojačanje iz Evrolige!

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.12.2018.
17:42
Izvor: Sportske.net

Podgoričani u pregovorima sa još jednim američkim košarkašem.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Ekipa Budućnosti je minule sezone osvojila ABA ligu i tako izborila takmičenja u Evroligi.

Sjajno su se pojačali za nove izazove, tokom leta su stigli bivši košarkaš LA Lejkersa Erl Klark, najbolji strelac VTB lige Koti Klark, kao i francuski reprezentativac Edvin Džekson i najbolji defanzivac francuske lige iz minule sezone Eron Kreft.

Potonji se nije dugo zadržao, preselio se u Trento, pa mu Budućnost traži zamenu.

Ipak, izgleda da Podgoričani neće najpre angažovati novog plejmejkera, već će se pojačati na poziciji "trojke".

Naime, kako "Eurohoops" prenosi, novo pojačanje podgoričke Budućnosti trebalo bi da bude krilni košarkaš Gran Kanarije Kris Evans.

Ovaj 27-godišnji košarkaš je minule sezone pružao sjajne partije u dresu Monaka, to ga je letos dovelo u Španiju, ali kako je došlo do smene na klupi "Kanarinaca", Evans je očigledno postao višak.

Pronađena mu je i zamena, u Gran Kanariju bi umesto njega trebalo da stigne bivši košarkaš Olimpijakosa, ali i NBA klubova Nju Orleans Pelikansa i Filadelfija 76ersa, Holis Tompson.

Što se tiče Evansa, on je nastupio u 11 navrata za Gran Kanariju u EL ove sezone, prosečno je beležio 10,4 poena i 2,7 skokova po nastupu.


Interesantno, Gran Kanarija večeras dočekuje Budućnost VOLI u okviru 12. kola Evrolige, videćemo da li će Evans nastupiti protiv kluba u kojem bi uskoro trebalo da nastavi karijeru.

Kada je potraga šampiona Jadrana za plejmejkerom u pitanju, očekuje se da u Podgoricu stigne igrač koji blista u ABA ligi ove sezone, više OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar977
Friday, 14.12.2018
18:46

Kakva je ovo igracina, mislim da ovo nije tacna vest . On je jedan od glavnih igraca Gran Kanarije.