Budućnost počela sa "igricama" pred derbi sa Partizanom!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.02.2020.
22:45
Izvor: Sportske.net

U nedelju od 18 časova igra se veliki derbi, Partizan dočekuje Budućnost.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Ekipa Budućnosti gostuje Partizanu u nedelju u ABA ligi, biće to borba za prvo mesto i bolju poziciju pred plej-of.

Imajući u vidu sve što se dešavalo u prethodnom periodu posebno u odnosima drugog beogradskog kluba, Crvene zvezde mts i Budućnosti, u klubu iz Podgorice žele da podignu svest ABA lige.

"Novosti" prenose da je podgorički klub krenuo sa igrama van terena i da pritiska ABA ligu, tražeći bezbednost u Beogradu.

Oni od ABA lige traže da se uspostavi kontakt sa Republikom Srbijom, odnosno sa nadležnim organima koji bi organizovali sastanak sa sudijama radi prevazilaženja potencijalnih neprijatnosti.

Zagrevanje je počelo...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Friday, 07.02.2020
16:46

Jos kad bi ovi nadobudni Grobari shvatili da svo zlo dolazi iz Pg, a ne da jedva cekaju da se Zvezdi nesto lose desi, bilo bi nam svima lakse.

avatar
ariton
Saturday, 08.02.2020
12:43

Bilo bi tebi lakse kad bi znao za koga navijas.Bilo bi ti mnogo lakse kad bi shvatio da je vasa jedina legenda pudla jedno veliko zlo.Svo zlo dolazi od jednog coveka i to svi znaju ko je u pitanju a gle cuda on vam jedina legenda.Svi su krivi samo je on ispravan.Ni sa jednom zvezdinom legendom nije u dobrim odnosima.To ti valjda govori ko je u pravu i ko je zlo.Zar ne navijacu bez kluba.

avatar
ariton
Saturday, 08.02.2020
12:45

Novosti prenose.Jos jedne gluposti nekog tzv.novinara.

avatar
Ribar sa Save
Friday, 07.02.2020
14:12

Ljudi pre dve sezone prijatelj iz Podgorice mi rekao na pola sezone da je titula za Budućnost "rešena", delegat i sudije već isplaćene i da ih po obavljenom poslu čekaju bonusi. Isto tako pred našu zadnju utakmicu u Podgorici mi je rekao da nema šanse da dobijemo kao što ni Zvezdi jednostavno nije bilo dozvoljeno i da opet "vrte" od oktobra da reše ligu.
Ko se iole razume u košarku vidi da ove godine mi i Zvezda smo apsolutni favoriti i samo nebulozne radnje mogu to da pokvare

avatar
NikolaBuki
Friday, 07.02.2020
13:05

Svaki put su uz pomoc sudija pokrali u titogradu i zvezdu i partizan i oni pricaju o nekoj regularnosti??? Izgleda da u crnoj gori traje agresina na sve sto je iz Srbije evo i mornar napada zvezdu i buducnost napada partizan. GROBARI ODERITE OVE SA 50 RAZLIKE KAO MI PROSLE GOD U PO!!!

avatar
ubipacijentic
Friday, 07.02.2020
09:23

Neće vam pomoći saopštenja .Zna se kako ćete biti dočekani.Nijedna utakmica u Pg nije regularna a ovamo cvilite i molite za bezbednost.

avatar
Luka Laban db
Friday, 07.02.2020
01:43

samo tebi verni...samo tebi odani...izgleda da nema vise karata! Auuuu i ne znaju sta ih ceka!!!

avatar
Мирослав Милетић
Friday, 07.02.2020
01:15

Situacija ce biti ovakva: grobari prave neko manje s...nje, budućnost to iskoristi i dobija službeno. Mislim da je to fer i kosmička pravda, obzirom koliko su vristali protiv Zvezde i bili na strani budućnosti. Nekako se to uvek vrati.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 08.02.2020
10:54

Onda bi u upotrebi bili dvostruki aršini, jer su u Pg navijači Budućnosti pravili s..nje u utakmici protiv Partizana, ali i u prošlogodišnjoj finalnoj seriji. Jednostavno takve stvari ne smeju dozvoliti ovi iz ABA lige, jer Partizan bi istog momenta istupio iz ABA lige, a to bi dovelo do toga da klubovi jedan, po jedan napuštaju to takmičenje koje je ionako nategnuto...

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 07.02.2020
00:43

Ne mešajte Partizan u to blato sa Čovićem! Mi smo za njih GOSPODA i izlazimo na parket makar bombe letele!

avatar
Petar Petar
Thursday, 06.02.2020
23:58

I samo da se dopunim, ja bih im predlozio da je najbolje da ne dolaze ako se toliko plase, isto kao i Zvezda sto nije isla. Uvek je tu 20:0 i nema brige ni straha.

avatar
Petar Petar
Thursday, 06.02.2020
23:57

Ma mogu oni da se "igraju" kolko hoce, odrace ih Partizan samo tako. I ne razumem kako oni misle da igraju plej of kad vec u sezoni pocinju da placu o bezbednosti. Ekipa koja poslednjih bar pet pobeda nad Partizanom u podgorici nije ostvarila na regularan nacin. O kakvim oni sudijama pricaju kada je u pitanju Partizan, pokrali su ga kad god su mogli.