Budućnost, Partizan i Cedevita sve jači, šta je Zvezdin plan? Tomić ima odgovor!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.12.2018.
10:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde efektno objasnio da li su Zvezdi potrebna pojačanja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde, izuzev par kikseva u Evrokupu, ove sezone igraju sjajno, pogotovo u ABA ligi, gde su posle 12 kola jedina ekipa bez poraza i ubedljivo su na čelu tabele.

Ni pomenutih nekoliko poraza u Evrokupu nisu imali težih posledica, Zvezda se plasirala u Top 16 i nema nameru ni tu da stane.

Tekuću godinu Zvezda večeras završava derbijem 13. kola ABA lige protiv aktuelnog šampiona, ekipe Budućnosti u ''Pioniru'', a uoči ovog duela, trener crveno-belih Milan Tomić govorio je na različite teme u intervjuu za ''Novosti''.

Ono što u ovom trenutku najviše zanima Zvezdine navijače jeste da li će crveno-beli dovoditi još neka pojačanja ove zime, s obzirom na trend koji su pokrenuli Budućnost, Partizan i Cedevita u proteklih par nedelja.

''Trener Crvene zvezde je Milan Tomić, a ne Budućnost, Cedevita i Partizan. Ako oni dovode pojačanja, ne znači da bi trebalo i mi. Ovo je naša ekipa, i to nema veze sa budžetom. Napravili smo je da igra košarku, bez ideje da se trkamo sa drugima na berzi igrača'', jasan je Tomić.

Od njegovog letošnjeg dolaska u Zvezdu za sada sve funkcioniše kako treba, a Tomić uverava da ima i sjajnu saradnju sa prvim čovekom kluba Nebojšom Čovićem, za koga ima samo reči hvale.

''Organizacija u Zvezdi je na veoma visokom nivou, ljudski odnosi takođe, svi rade u korist istog cilja. Najbitniji je, svakako, predsednik Nebojša Čović. Malo je takvih u Evropi, koji su dostupni 24 sata za rešavanje bilo kog problema, manjeg ili većeg, koji putuju sedam sati do Zagreba i sedam u povratku da bi bili blizu tima'', poručio je Tomić.

Čuo je i priče da je prvi čovek kluba navodno u prošlosti uticao na odluke trenera, ali to ga ne dotiče.

''Ako posmatram iz ugla našeg odnosa, koji je fenomenalan od potpisivanja ugovora, zaista ne mogu da poverujem u te priče. A možda u njima vetar duva iz nekog drugog pravca'', zaključio je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 30.12.2018
17:29

Kad je dosao prvo pitanje tate je bilo jel moze Filip da igra .Kad je odgovorio potvrdno potvrdio da je poslusan e posle sve moze.Topic sedi na klupi i klima glavom .Tim ok za aba sampiona a ostalo utopija.

avatar
DUPLA KRUNA DUPLA R.
Sunday, 30.12.2018
12:35

Kako se Partizan pojacava kad su otisli Braun i Gavrilovic dakle dvojica a dosao samo jedan igrac? Cak i da dovede konacno tog centra bice 2 otisli 2 dosli dakle isto!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 30.12.2018
14:34

Gavrilovic je inace, veoma ozbiljan kosarkas koji je bio esencijalni deo rotacije partizana. xd

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.12.2018
12:06

Tomicu kazi istinu da bi i mi bili sve jaci da imamo barem trecinu budzeta Buducnisti i Cedevite ili jednu petinu budzeta komsija.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 30.12.2018
14:30

Ragland, Beron, Faje, Cirbes i Peperoglu koštaju tri puta više od ukupnog budžeta Partizana..

avatar
deki trbic
Sunday, 30.12.2018
16:41

Ahahahha koga ti zezas druze?