Budućnost osvojila trofej, a onda im je stiglo novo, veliko pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.02.2019.
12:55
Izvor: Sportske.net

Podgoričani još jači u završnici sezone.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

U Crnoj Gori, ekipa Budućnosti nije dozvolila iznenađenje proteklog vikenda. Tim Jasmina Repeše je osvojio nacionalni Kup, pobedom u finalu nad Sutjeskom rezultatom 85:71.

Nedugo posle ovog meča, Podgoričanima se pridružio i njihov novi igrač, 24-godišnji Amerikanac Devin Vilijams, koji će pojačati konkurenciju na poziciji centra.

Preneli smo već da ovaj momak dolazi iz turskog Bujukčekmečea, a prethodno je karijeru gradio u Portoriku, Australiji i u razvojnoj NBA ligi.

"Upravo sam sletio i ono što mogu reći je da grad nije prevelik ali se oseća zajedništvo, da celi grad stoji iza kluba, kao velika porodica. Samo želim da budem najbolji što mogu, nađem svoju ulogu i radim naporno kao i uvek.

Ovo je moja prva sezona u Evropi i šansa da igram u ABA i Evroligi je za mene blagoslov i nagrada za naporan rad koji sam uložio.

Želim da pomognem ekipi da dođe do što više pobeda i da odbranimo titulu ABA Lige. Zahvalio bih se ekipi, gradu, predsedniku kluba, trenerima i svima koji su mi pružili ovu priliku", poručio je Vilijams.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke