Budućnost na korak od primarnog cilja, Mega će zablistati protiv Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2019.
23:13
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Podgoričani večeras ostvarili cilj.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Aktuelni šampion ABA lige savladao je kao gost ekipu Mega Bemaksa sa 77-70, a posle meča trener domaćeg tima Dejan Milojević je izrazio nadu da će Mega u poslednjem kolun protiv Crvene zvezde popraviti utisak.

"Prvo bih čestitao Budućnosti na zasluženoj pobedi i poželeo im sreću u plej-ofu. Što se nas tiče, mi smo napadački odigrali jedan jako loš meč. Procenti šuta su nam bili jako loši, a kada imat takve procente ne možete da pobedite šampiona ABA lige. Imamo još jednu utakmicu protiv Zvezde u kojoj ćemo pokušati da se prikažemo u što boljem svetlu'', izjavio je Milojević.

Trener Budućnosti nije sasvim zadovoljan igrom svog tima, ali naglašava da je najvažniji rezultat.

"Utakmica nije bila 'lepotica'. Meč je bio tvrd, ali kada se igra protiv Mege to je obično tako. To je ekipa koja igra izuzetno čvrsto i koja je dosta prisutna u skoku. Naš prvi cilj je bio da rešimo taj defanzivni skok, međutim, specijalno u drugom poluvremenu pravili su nam jako puno problema u skoku.

Mislim da smo utakmicu mirno priveli kraju. Mogli smo i trebalo je bolje da odigramo, međutim, u ovom momentu je najbitnije da smo osvojili dva boda i da držimo svoju poziciju na tabeli", konstatovao je Repeša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke