Budućnost - Mediji najavljuju promene, a šta Džikić kaže?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.10.2018.
12:09
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Podgoričani se oporavljaju od šokantnog poraza u Zagrebu, sledi povoljan raspored za njih, hoće li to da iskoriste?

Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo
Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion ABA lige, ekipa podgoričke Budućnosti doživela je neverovatan poraz u Zagrebu, gde je protiv Cedevite imala sve u svojim rukama, ubedljivo vodila početkom posldnje deonice, a onda dozvolila velikie pad u igri i potpuni preokret.

Par dana kasnije, trener Aleksandar Džikić, koji je odmah posle utakmice opužio pojedine igrače za frapantnu sebičnost, okrenut je narednim izazovima.

''Ima takvih trenutaka, bude takvih utakmica. Prosto, sve što je rađeno do tada nije nagovještavalo takav pad. Ali, tu utakmicu nećemo igrati ponovo. Mora da se ide dalje.

Kako se podići? Zajedništvom, radom i verom u sebe. Mislim da od kukanja nema vajde", poručio je Džikić u izjavi za ''Vijesti''.

Ono što je povoljno u ovom trenutku za Podgoričane je što u narednih dvadesetak dana neće putovati nigde izvan Crne Gore.

Biće domaćini Panatinaikosu, pa Olimpiji, Žalgirisu, onda putuju u goste Mornaru u Bar, a zatim igraju još dve utakmice na svom terenu, protiv Baskonije i Partizana, pa tek 21. novembra putuju u Rusiju na megdan Himkiju.

U tim mečevima bi trebalo očekivat i povratak na teren oporavljenog Nikole vanovća koji mnogo nedostaje šamponskom tmu Budućnost.

Proteklih dana pojavle su se  informacije da bi Aron Kraft mogao da ode u Lmož, a da će redove Budućnost pojačat Brendon Pol. Trener Džikić je te spekulacije kratko prokomentarisao, ne odbacujući ih.

''Uradićemo šta bude potrebno da tim bolje funkcioniše'', poručio je Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke