Budućnost jača za pleja iz Mege

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.08.2018.
11:04
Izvor: Sportske.net

Šampion ABA lige angažovao je novo pojačanje.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Mladi 18-godišnji košarkaš Igor Drobnjak, vratio se u redove podgoričke Budućnosti.

Ovaj talentovani plejmejker je ponikao u aktuelnom šampionu Jadrana, minule dve sezone je proveo u Megi, a sada se vratio u redove Budućnosti.

Prilikom potpisivanja ugovora je izjavio da je imao dobro iskustvo u Megi, ali da je veoma zadovoljan što se vratio u Podgoricu, gde će moći da uči od trenera i igrača koji će igrati Evroligu.

"Igrao sam za Budućnost Voli u mlađim selekcijama. Prethodne dve godine sam proveo u Megi. To je bilo dobro iskustvo. Mega je dobro organizovan klub, ali sam svestan da mi Budućnost Voli pruža mnogo više.

Izuzetno sam zadovoljan što sam se vratio. Iskoristiću priliku da nastavim da učim od trenera i igrača koji ce igrati Evroligu.

Radujem se što ću biti u timu sa svojim bratom od ujaka, Nikolom Ivanovićem.

Navijao sam za Budućnost Voli prilikom pohoda na šampionsku titulu svim srcem. Ovo je moj klub, tu sam među svojima, vratio sam se svojoj kući
", izjavio je Drobnjak za klupski sajt.

Podgoričani su ovog leta angažovali trojicu Amerikanaca Erona Krefta, Kotija Klarka i Erla Klarka, kao i francuskog reprezentativca Edvina Džeksona.

Stigao je u prestonicu Crne Gore i 17-godišnji Amer Mehić, dok su saradnju sa ekipom koja će ove sezone prestavljati region u Evroligi produžili Filip Barović, Nemanja Gordić, Nikola Ivanović, Sead Šehović i Zoran Nikolić.

Krajem jula je novi dvogodišnji ugovor sa klubom potpisao i trener Aleksandar Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke