Budućnost dovela najkorisnijeg igrača VTB lige!

Autor: Boban Filipović
sreda 30.05.2018.
16:26
Izvor: Sportske.net

Ozbiljno se pojačao prvak Jadrana za Evroligu.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Miško Ražnatović je potvrdio da je Koti Klark poptisao za podgoričku Budućnost.

25-godišnji Amerikanac ima fenomenalnu sezonu iza sebe, blistao je u dresu Avtodora iz Saratova, prosečno beležio 22 poena po utakmici u VTB ligi i bio MVP ovog takmičenja.


Klark može da pokriva pozicije 2 i 3, a u dosadašnjem toku svoje ino karijere, osim u Rusiji, igrao je i u Porto Riku i Izraealu.

Odigrao je i jednu utakmicu u NBA ligi u dresu Boston Seltiksa pre nešto više od dve godine, ali je bezo prekomandovan u razvojni tim, a kasnije je vervovan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario98
Wednesday, 30.05.2018
20:27

Neverovatno pojacanje , ovoga su trazili mnogo dobrih klubova.Svaka cast Buducnosti za ovo pojacanje!

avatar
nemam pojma
Wednesday, 30.05.2018
20:13

Ako Džile dovede strance koje planira, Demetrisa Nikolsa, Klarka, nekog beka šutera i solidnog centra, na pr. Omića, stvoriće solidnu bazu sa EL. Ako bi uspeo da dovede domaćeg Dubljevića, to bi bila dobra ekipa za EL.

avatar
Algebrons
Wednesday, 30.05.2018
17:00

Ovaj momak je pre 2 godine razbijao po razvojnoj ligi (tada D-League) i nakon te sezone je dobio priliku da igra za Minesotu letnju ligu, ali mu nisu ponudili ugovor (bukvalno nije mogao da uzme šut od Šabaza Muhameda i Adrijana Pejna koji su nenormalno forsirali te pripreme), pa se preselio u Evropu. Inače, momak je stilom igre i fizičkim karakteristikama neverovatno sličan Drejmondu Grinu (vrhunski vuče tranziciju, dobro čita igru, solidan šut, jak...), jedino što mu odbrana nije na elitnom nivou (kao kod Grina) i duboko verujem da bi on te 2015/16 sezone mogao da ima mesto u rotaciji neke NBA ekipe samo da nije loše birao tim za koji će nastupati u letnjoj ligi.