Buđenje "Grizlija" Gasola, Lilard je crna beštija za Lejkerse!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.01.2015.
08:44
Izvor: Sportske.net

U noćašnjim mečevima, Feniksu iscurila pobeda kroz prste u Memfisu. Lilard nastavio teror protiv Lejkersa, Klivlendovi porazi nisu više vest. Vest je da se sutra vraća Lebron!

Beta/AP Photo/Brandon Dill
Beta/AP Photo/Brandon Dill

Povezane vesti

Najbolje je Mark Gasol sačuvao za kraj. Španac je imao dosta problema do drugog produžetka protiv Feniksa, ali se najjači "Grizli" probudio na vreme, ubacio je 7 poena u drugom overtajmu i rešio pitanje pobednika. Pre toga je pogodio samo 2 od 10 lopti.

Oporavljeni Rendolf je odigrao sjajan meč, 27 poena, 17 skokova, Memfis je nekako srušio Sanse, pomogle su im greške rivala kada se meč lomio. Ajseja Tomas koji je završio sa 20 poena, je izgubio ključnu loptu u produžetku, Memfis je koševima Lija sa penala uspeo da se spasi poraza. Imao je i Erik Bledso šut za pobedu na kraju prvog produžetka, teška pozicija, nije uspeo. Dragić i Bledso se nisu proslavili zajedno su pogodili svega 9 od 27 lopti, Slovenac je završio sa 9 poena. Feniks je u drugom poluvremenu vodio 16 razlike, verovatno im i samima nije jasno kako su izgubili, prokockali su previše šansi.

Cavaliers Kings Basketball

Lebron Džejms će se sutra vratiti na teren, u poslednjem meču bez svog lidera, Kavsi su izgubili. DeMarkus Kazins je predvodio Kingse sa 26 poena i 13 skokova, na drugoj strani Lov 25 koševa, uhvatio je i 10 lopti. Klivlend je poražen na 8 od poslednjih 9 mečeva, vratili su se na 50% uspešnosti, u seriji su od pet poraza. Sada je jasno koliko Lebron znači za tim. Trebalo bi prema današnjim informacijama da u utorak uveče u Arizoni protiv Sansa bude u ekipi.

Trail Blazers Lakers Basketball

Damijen Lilard je sam dobio Lejkerse. U poslednjoj četvrtini je fantastični plej ubacio 17 od 34 poena, domaćin nije imao odgovor. Lilard ima pik na "Jezerdžije", prošlog ponedeljka je ubacio 39 poena rivalu u Oregonu, od toga 16 kada se rezultat lomio. U poslednja četiri meča protiv Lejkers ima prosek preko 25poena, prošlog aprila im je ubacio 38. Kobi je opet odmarao, njegov tim se dobro borio, ali protivnik je prejak, Portland je drugi u ligi, dobili su 30 od 38 mečeva, imaju najviše pobeda u ligi.

U dva "matine" meča, Atlanta je nastavila da deli lekcije na Istoku, čvrsto drži vrh konferencije, dok je Majami servirao iznenađenje u El-Eju protiv Klipersa.

Izvešta sa tih mečeva možete čitati ovde.

Rezultati:

Sakramento - Klivlend 103:84
Lejkersi - Portland 94:106
Memfis - Feniks 122:110 pr.
Atlanta - Vašington 120:89
Klipersi - Majami 90:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke