Bruklin se poklonio Vestbruku, Kari se mučio za rođendan, Šarić opet sjajan!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.03.2017.
08:59
Izvor: Sportske.net

Novi tripl dabl Rasela Vestbruka, isto učinio Lebron sa pola snage. Bobiju mrvice, Voriorsi se preznojili protiv Siksersa...

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Rešenje za rasterećene Sikserse je bio Drajmond Grin. Voriorsi su se mučili za autsajderom, Dario Šarić im je ubacio 25 poena, ali je na kraju Golden Stejt nekako uspeo da sačuva pobedu.

Grin je uz 20 poena, imao po 8 asistencija i skokova, 6 blokada, 4 ukradene lopte, Kari ubacio 29 poena na 29. rođendan, pa su Voriorsi uspeli u finišu da okrenu rezultat, gubili su sa 12 razlike pred poslednju četvrtinu.

Oklahoma je zabeležila očekivanu pobedu protiv najgoreg tima lige, Rasel Vestbruk je stigao do novog tripl-dabla, 25 poena, 19 asistencija, 12 skokova u Bruklinu. Ovo je njegov 33. u sezoni, dobio je ovacije navijača Netsa, što se retko dešava. Ovo je inače 70. tripl-dabl u karijeri za Vestbruka, od toga je Oklahoma dobila u 60 mečeva.

Kavsi su razbili Detroit, i Lebron je napravio tripl-dabl, 16 poena, 12 asistencija, 11 skokova, drugo poluvreme je bilo formalnost, u prvoj četvrtini Pistonsi su primili čak 44 poena, do poluvremena 74. Bobi je odigrao par minuta, 4 poena i skok, čak ni kada je sve bilo jasno nije dobio neku ozbiljnu priliku...

Inače za Lebrona je ovo 52. tripl dabl u karijeri. Debitovao je i povratnik Lari Sanders, ali će dve nedelje u razvojnu ligu, kako bi dobio minute i radio malo na kondiciji posle dvogodišnje pauze.

Niksi su dobili Indijanu, Hernanghomez je ubacio 13 poena i imao 16 skokova, meč je bio mnogo važniji za goste, vodili su sa 13 razlike, ali su na kraju poklekli, Karmelo je ubacio 15 poena u poslednjoj četvrtini. Njujork i dalje ima neku nadu, ali ona je teorijska, kasne 7 pobeda, do kraja je 14 utakmica, nemoguća misija.

Pelikansi su razbili Portland, Kazins je ubacio 22 poena, zaustavili su goste iz Oregona na 77. Blejzersi će želeti da zaborave ovaj meč, šutirali su 30%, Nurkić je uz sedam promašaja, ubacio samo dva poena.

Rezultati:

Golden Stejt - Filadelfija 106:104
Nju Orleans - Portland 100:77
Njujork - Indijana 87:81
Bruklin - Oklahoma 104:122
Klivlend - Detroit 128:96

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke