Bruji u SAD, da li je Zaza namerno pao na Vestbruka?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.02.2018.
23:49
Izvor: Sportske.net

Centar Golden Stejt Voriorsa još jednom se u centru pažnje našao nakon jednog nesportskog poteza.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Svi ljubitelji NBA lige se dobro sećaju na koji način je Golden Stejt uspeo da počisti Sparse u finalu Zapada minule sezone.

Sparsi su razbijalu četu Stiva Kera u prvoj utakmici finala konferencije, Kavaj Lenard je bio nezaustavljiv, a onda je Zaza Pačulija uzeo stvari u svoje ruke.

Zgazio je košarkaša San Antonija na povređeno stopalo, poslao ga u ambulantu, a krilni košarkaš "Mamuza" nije odigrao nijedan meč do kraja serije, a da stvar bude još gora ni ove sezone ga nema u akciji, najverovatnije se neće vraćati ni do kraja na parket.

Vodila se velika polemika da li je Pačulija namerno stao na nogu košarkaša Sparsa, on naravno demantuje tako nešto, ali posle sinoćnjih dešavanja, mediji u SAD su se ponovo zapitali.



Naime, u ubedljivoj pobedi "Ratnika" nad Oklahomom, koja ih je dva puta savladala ove sezone, ali je sinoć imala očajno šutersko veče, Pačulija je u jednoj situaciji pao preko nogu Rasela Vestbruka.

Na svu sreću Vestbruk se nije povredio, iako se na trenutak požalio na bol u nozi, ali način na koji je Pačulija pao baš preko njegovih nogu, dovodi nas do zaključka da je namera postojala.

Na snimku u prilogu možete videti kako kontakt između centra Voriorsa i plejmejkera Oklahome nije ni postojao, dok je Vestbruk ležao na zemlji, a Gruzin samo stajao pored njega. Odjednom je izgubio balanas, a za zgodno je našao da se sruši na noge košarkaša Tandera.

Čak je i Kajri Irving je skrenuo pažnjuna ovaj detalj.

"Liga mora da se pozabavi ovim čovekom, ovo je zaista smešno", napisao je Irving na društvenim mrežama, koristivši se pritom malo "opuštenijim" rečnikom.

Pačulija je kratko izjavio kako "to nije slučaj", na pitanje da li je namerno pao preko Rasela Vestbruka.

Mediji u SAD su podsetili i da to nije prvi put da Pačulija izražava grubost prema košarkašu Oklahome, a oba incidenta između Gruzina i Vestburka, pogledajte u nastavku, pa procenite da li je kod sinoćnjeg pada Zaza imao nameru da povredi protivnika.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 26.02.2018
13:20
avatar
Манда
Monday, 26.02.2018
09:56

У свакој текми уради овако нешто, против Клиперса је гурнуо Херела са леђа док је овај био у ваздуху, тако веома лако може кичма да оде, а није имао разлог, пошто је Херел већ малтене дао кош. Било је грубих играла, али овакво ђубре никад.

avatar
sven
Monday, 26.02.2018
09:28

Kavai L je Zazi doskocio na nogu i tu je sve cisto medjutim ovo izgleda nameran pad na Russela a svi znamo da je Zaza igra dosta prljavo inace

avatar
JC\'90
Monday, 26.02.2018
08:51

Kriv je, u oba slucaja je bila namera .

avatar
Marko Petrovic
Monday, 26.02.2018
02:47
avatar
Stefan77
Monday, 26.02.2018
02:00

Sto se Lanarda tice mislim da nije kriv, dok sa Vestbrukom jeste. Nije morao da padne na njegove noge, nije bas nikakav razlog postojao nego da ga povrijedi

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 26.02.2018
11:33

Kako nije kriv, pogledaj ponovo da je dva-tri puta sitnim korakom pomerao nogu dok nije natrefio zglob Kavaja.. Namerno da namernije ne može biti!

avatar
Stefan77
Monday, 26.02.2018
19:48

Mislim da ti grijesis, pogledaj, uradio je jos jedan korak ka njemu, jer ga je inercija ponijela. Igrao sam i igram dosta kosarku i iz licnog iskustva znam da se ovakve stvari desavaju cesto. Drugo je sto je Lenarda svima drag igrac, a Zaza pravi sumar, pa zbog toga zelimo da da Paculiju okrivimo... Ja samo realno pricam. Poz