Brogdon nokautirao lidera, Kembin ples u "Gardenu"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.12.2018.
08:55
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje, novi poraz Toronta, Baksi slavili preko granice. Šarlot se vratio na 50%, Kemba opet u formi, San Antonio se stabilizovao nakon nekoliko ponižavajućih poraza...

EFE/TANNEN MAURY
EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Junak, ne baš sadržajne NBA večeri je Malkolm Brogdon. Bek Baksa je sa dve trojke u poslednjih 67 sekundi srušio vodeći tim lige, Toronto. Milvoki je jedina ekipa koja je dva puta ove sezone tukla Kanađane.

Janis Adetokumbo je ubacio 19 poena, i imao isto toliko skokova, kod domaćih Leonard 20 poena, Ibaka 22, Reptorsi su izgubili dva meča u nizu.

Lovri je odigrao loš meč, promašio svih pet šuteva, ostao bez poena, imao je doduše sedam asistencija.

Sparsi su lakše nego što se očekivalo savladali Jutu, ponovo smo videli da "Džezeri" igraju promenjivo iz meča u meč, zanimljivo da je njihovo glavno ofanzivno oružje, Donovan Mičel dao 27 poena, sve u nastavku, Riki Rubio je postigao 26, a još jedino je Gobert sa 12 poena bio dvocifren u redovima gostiju.

Na drugoj strani DeRozan 26 poena, odbrana je bila ključ za Sparse, u prvom poluvremenu spustili su rivala na 36 poena. Ovo je za njih druga pobeda u nizu nakon serije ubedljivih poraza, sada su na 13-14, isti skor ima i Juta.

Tandem Kemba Voker - Džeremi Lemb je odigrao odličan meč u Medison Skver Gardenu, Hornetsi su slavili protiv Niksa, Toni Parker je dodao 16 poena, Šarlot je dominirao, bio i na +28, nijednom od početka meča nisu izgubili vođstvo. Niksi uglavnom nemoćni, ruki Kevin Knoks je izjednačio rekord karijere sa 26 poena, i imao 15 skokova, najviše za ovih nekoliko meseci koliko je u ligi.

Niksi su napravili previše grešaka, zanimljivo da su izveli samo sedam bacanja, imaju tek osam pobeda, biće verovatno bolje kad se vrati Porzingis, ali i ovo izgleda kao izgubljena sezona, iako je tek prošla trećina.

U prvom meču večeri, Pelikansi su slavili na matineu protiv Detroita.

Rezultati:

Njujork - Šarlot 107:119
San Antonio - Juta 110:97
Toronto - Milvoki 99:104
Detroit - Nju Orleans 108:116

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke