Brkovi su ponovo u modi! ''Grobari'' znaju zašto...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2019.
11:20
Izvor: Sportske.net

Definitivno, imaju novog ljubimca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je konačno sinoć omogućio svojim navijačima da mirno i bezbrižno prate utakmicu protiv Krke, koja je, podsetimo, crno-bele savladala u Novom Mestu u prvom delu sezone.

U ''Pioniru'' nije bilo nikakve dileme, Partizan je slavio sa ubedljivih 87-55, a trener Andrea Trinkijeri je odlučio da raspodeli minutažu na veći broj igrača, izuzimajući kapitena Novicu Veličkovića koji je meč proveo na klupi.

A posle utakmice, novi plejmejker Partizana Aleks Renfro se, kako je već i navikao, ponovo oglasio na Tviteru, a očigledno je da su mu se veoma dopale i neke reakcije navijača koji su mu, između ostalog, poručili i da su zbog njegovog prepoznatljivog imidža, ove zime ''brkovi ponovo u modi''.

Inače, Renfro je vrlo brzo po dolasku iz španske Manrese pokazao da će zaista biti veliko pojačanje za ekipu Partizana u nastavku sezone, igra crno-belih sa njim u timu je mnogo sigurnija, raznovrsnija, kreativnija u napadu, a osim toga njegov dolazak je rasteretio i Markusa Pejdža koji sada pod manjim pritiskom takođe pruža sve bolje partije.
-
-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke