Breša poražena pred gostovanje Zvezdi

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.12.2018.
19:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Breše nisu uspeli da slave u Pistoji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pistoja je u devetom kolu italijanske Lige A slavila sa 73:70 protiv Breše.

Domaćin je igrao odlično većim delom prvog kvartala, u par navrata su imali i 10 poena prednosti, ali je Breša uspela da smanji deficit na četiri poena pred odlazak na prvi odmor.

U drugoj deonici preokret, Breša dolazi do prednosti, ali je do kraja poluvremena ispušta, pa se na odmor otišlo sa nerešnim rezultatom (35:35).

Rezultatska klackalica u trećem kvartalu, na kraju domaćin uspeva da stekne dva koša viška pred poslednju pauzu.

Bilo je veoma tvrdo i neizvesno do samog kraja, ali je Pistoja bila nešto skoncentrisanija u završnici, te su upisali trijumf, tek treći ove sezone, koliko nakon devet kola ima i Breša.

Pobednički sastav predvodio je Patrik Auda sa 16 poena, Dominik Džonson je dodao pola koša manje, na 14 poena zaustavio se Pik, dok je 13 dodao Keron Džonson. Odličan i Usman Krubali sa osam poena i 12 skokova.

Kod Breše 14 poena Džordana Hamiltona, po 10 su dodali Abas i Luka Vitali.

Košarkaši Breše u sredu od 19h gostuju u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipi Crvene zvezde u devetom kolu Evrokupa. "Crveno-belima" je neophodna pobeda, imaju skor 4-4 i na trećem su mestu Grupe A, dok je Breša, koja je slavila u prvom delu u Italiji (69:61), odmah ispod sa skorom 3-5. Pobeda bi Zvezdi obezbedila plasman u Top 16 fazu takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke