Bravo, Vaso! Miciću veliko priznanje pred fajnal-for!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

Srbin je uoči fajnal-fora dobio zasluženo priznanje za sve što je uradio u dresu Efesa u sezoni na izmaku.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Nedelja koja prethodi fajnal-foru Evrolige iskorišćena je da se najboljim pojedincmima u sezoni na izmaku dodele zaslužena priznanja.

Tako smo prethodnih dana saznali ko su laureati u kategorijama najbolji strelac, najbolji defanzivac i najperspektivniji igrač, a juče je izabrana i najbolja petorka Evrolige za sezonu 2018/19.

Danas je obelodanjeno koji igrači čine drugu najbolju petorku elitnog takmičenja. Mesto u odabranom društvu našao je i srpski internacionalac Vasilije Micić koji je beležio izuzetne partije u dresu Anadolu Efesa.

Drugu petorku Evrolge za sezonu 2018/19 čine Nando De Kolo (CSKA), Majk Džejms (Armani), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Vensan Porije (Baskonija), Valter Tavares (Real Madrid).

Srpski reprezentativac Vasilije Micić bio je jedan od ključnih aduta Efesa na putu ka plasmanu na fajnal-for. Micić je u proseku postizao 12,1 poen, 5,7 asistencija i 2,2 skoka.

Srbija je posle sezone pauze ponovo dobila predstavnika u prvom ili drugog timu Evrolige. U sezoni 2016/17 u najbolju petorku izabran je Bogdan Bogdanović, dok je Miloš Teodosić bio član druge najbolje petorke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke