Branko Lazić čuo da je Partizan bolji, ovo je njegov odgovor pred derbi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.11.2017.
13:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mnogi se pitaju kakav je trenutni odnos snaga Partizana i Crvene zvezde s obzirom da su letos i jedni i drugi imali mnogo promena u igračkom kadru, ali i na mestu trenera.

ABA Liga/kkcrvenazvezda mts
ABA Liga/kkcrvenazvezda mts

Povezane vesti

S obzirom da je Partizan u dobroj formi u poslednje vreme, ima onih koji proglašavaju crno-bele favoritom u sutrašnjoj utakmici protiv aktuelnog šampiona.

U izjavi za ''Žurnal'' i kapiten Crvene zvezde mts Branko Lazić je priznao da je čuo takve prognoze, ali na sve to ima adekvatan odgovor.

''Crno-beli jesu u naletu, i do mene dopiru priče da su bolji, ali da mi ipak na kraju pobedimo. Zvezda igra dobro, igraju i oni, a nama će poraz od Bamberga biti veliki motiv da nastavimo sa pobedama u Jadranskoj ligi.

Deluju mi kao dobar tim, u poslednje vreme podigli su nivo forme. Igraju pred svojim navijačima, prvi je derbi u sezoni, ali mi znamo cilj', izjavio je Lazić.

On je potom i sam izneo svoju prognozu po pitanju ekipa koje će se plasirati u plej-of.

''Izgleda da će Budućnost, Cedevita, Partizan i mi biti među prve četiri ekipe, pitanje je naravno ko će sa kojeg mesta startovati u plej-ofu'', zaključio je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 05.11.2017
16:19

A ko je to rekao da smo mi trenutno bolji? Daj izvor, a ne cuo si doslo do tebe i sl

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 05.11.2017
17:25

Ja sam čuo da je Branko draftovan i da ide u NBA ... i da je Elvis živ.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 06.11.2017
01:25

Ja nisam cuo, nego znam da je Branko uradio u zivotu ono sto ti neces da zivis jos 200 godina stoga nemas praca rec da kazes o njemu.