Brajma otkrio prve utiske o Partizanu, šta će tek da kaže kad tribine budu pune?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.04.2018.
12:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi centar Partizana već na debiju pokazao da će biti od velike pomoći crno-belima u Superligi Srbije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Amida Brajma biće novi adut ekipe Partizana u domaćem šampionatu, koji je za crno-bele počeo ubedljivom pobedom nad Vojvodinom (90:67).

Trener Nenad Čanak prilično je iskritikovao svoje igrače zbog velikih oscilacija u ovoj utakmici, ali je Brajmin nastup (12 poena, 9 skokova) razlog za optimizam pred naredne mečeve.

Ono što je takođe važno, Amerikanac je otkrio da su njegovi prvi utisci o novoj ekipi veoma pozitivni, a za sada mu u adaptaciji najviše pomaže zemljak Najdžel Vilijams-Gos.

''Osetio sam sjajnu atmosferu, bilo je lepo igrati ovde, biće ovo zabavno iskustvo za mene. Igram sa dosta energije, tek sam izašao sa koledža i cilj mi je da što više napredujem, pre svega u napad'', istakao je Brajma, a prenose ''Novosti''.

Dvorana u meču sa Vojvodinom bila je poluprazna, pa je za očekivati da će posle ovakvih reči Brajma tek biti oduševljen kada se navijači okupe u još većem broju.

Kada je sama igra u pitanju, veruje da neće biti problema da se brzo uklopi.

''U Evropi se igra brza košarka i siguran sam da ću se brzo navići. Saigrači su zaista sjajni i volim što sam s njima'',
poručio je Brajma.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke