Brajma oduševio "grobare", Partizanov novajlija puca od energije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.04.2018.
20:44
Izvor: Sportske.net

Ako se po jutru dan poznaje, onda slobodno možemo da kažemo da je Partizan napravio dobar potez angažovanjem Amide Brajme.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ugostili su večeras Vojvodinu u okviru prvog kola Super lige Srbije što je ujedno bila prilika da novi igrač crno-beli zabeleži debi.

Sedam dana nakon dolaska u Beograd Amida Brajma je upisao prvi nastup u crno-belom dresu i već nakon nekoliko minuta provedenih na parketu pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje za Partizan.

Momak rođen u Gani pokazao je sjajnu energiju i za manje od šest minuta na parketu, koliko je igrao u prvom poluvremenu, pokazao šta bi do kraja sezone moglo da se očekuje od njega.

Amida Brajma je postigao 7 poena (3/4 za dva), zabeležio 4 skoka i jednu blokadi, a pritom je izveo dva zakucavanja kojima je podigao publiku na noge.

Primetno je bilo i to da je novajlija tokom prvog dela igre više puta ustajao sa klupe i svojim gestovima pokazivao da se već uklopio u novu sredinu.

Partizan je prvo poluvreme rešio u svoju korist ali je u drugom kvartalu došlo do pada koncentracije i nešto slabije igre što su gosti iskoristili da priđu na jednocifren zaostatak.

Posle dvadeset minuta igre Partizan vodi protiv Vojvodine rezultatom 49:41.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Thursday, 19.04.2018
22:37

Odličan potez,biće od velike pomoći u reketu..

avatar
Partibrejker
Thursday, 19.04.2018
22:52

samo ako produzi ugovor na bar dve sezone.Inace bih vise voleo da gledam Lukovica u Partizanu nego njega.

avatar
Partibrejker
Friday, 20.04.2018
13:13

Mislio sam da su slicni.Veliki raspon ruku i osecaj za blokadu.S tim sto je Lukovic,bar je to moj utisak,bolji napadac(ima meksu ruku) a i grobarčina je.Tako da centarski par Lukovic-Gagic mi mnogo ozbiljnije izgleda nego Brajma-Gagic.Bilo bi dobro da pokušaju da ga vrate za sl.sezonu,u zavisnosti kakav ugovor ima sa Mornarom i kakvi su planovi Mornara.

avatar
Miloš1976
Friday, 20.04.2018
08:40

Najbolje bi bilo obojicu..Čisto sumnjam za produžetak,sam je rekao da namerava da pokuša u NBA na kraju sezone..A naći će se neki platežniji klub ako se pokaže u ligi..No,to nam je sudbina, dobro je da je uopšte hteo da dođe.