Brajan Angola i Partizan, hoće li doći do nastavka saradnje?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.07.2020.
12:13
Izvor: Sportske.net

Šta je izvesno?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crno-beli sastavljaju tim za sledeću sezonu, a da li je u planovima Vlada Šćepanovića i Brajan Angola?

Teško je reći iz ove perspektive, kolumbijski košarkaš koji je bio jedan od najboljih igrača u Belgiji prošle sezone je stigao kao neko ko bi mogao da bude od ogromne pomoći Partizanu u borbi za trofeje, ali je odigrao svega par utakmica pre prekida svega zbog koronavirusa.

On je imao ugovor za prethodnu sezonu, ali u ugovoru mu stoji i da on može biti produžen za predstojeću.

Mnogi su preneli i da je Angola napustio Partizan još 12. juna nakon njegove objave na Instagramu gde je sumirao sezonu, da bi se nakon par dana oglasio i igrač istakavši da nije bio u pitanju oproštaj od kluba, već samo od sezone.

U jednom intervjuu za kolumbijske medije on je rekao da čeka da se stvari razjasne.

"Pre više od tri meseca sam stigao u Partizan, jedan od najboljih klubova u istoriji Evrope, i to je moja karijera za sad. Čekam da se sve raskrsti i da se vratim u Beograd da igram", rekao je on pre tri nedelje.

Dakle, on se nada, a da li ga Vlado Šćepanović ima u planu?

U današnjem intervjuu za "Žurnal" Vlado ga i ne pominje u planovima za narednu sezonu, na spoljnim pozicijama je pobrojao sve igrače na koje računa (Miler-Mekintajer, Gordić, Pejdž, Jaramaz, Trifunović, Zagorac i Dangubić). Pored toga, ne pominje ni Alekseja Nikolića koji je takođe košarkaš Partizana pod ugovorom.



Kako saznajemo, izvesno je da saradnja neće biti nastavljena, pre svega zbog dolaska pojačanja u ekipu Vlada Šćepanovića i Angola će potražiti novi klub ovog leta, preostalo je samo da se to i saopšti agentima ovog košarkaša.


baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 12.07.2020
12:41

Mislim da treba da se potpise ugovor za njime...dosta je pokazao, bice od velike koristi PARTIZANU za sledecu sezonu ;)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 12.07.2020
12:23

Od ogromne pomoci Hehehe Treba nam neka 3/4 i (jos) jedna luda zver u reketu. Kamo srece da moze da dodje i jedan bek-suter sa 20 poena u rukama, ali, em je guzva spolja, em nije bas realno ocekivati takvog na 2.