"Brada" resetovao seriju, u Bostonu se "Zver" odvezala!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.05.2019.
08:39
Izvor: Sportske.net

Krećemo od nule u poslastici na Zapadu, Adetokumbo jednostavno predobar za "Kelte"!

EPA-EFE/AARON M. SPRECHER
EPA-EFE/AARON M. SPRECHER

Povezane vesti

Hjuston se vratio, uspeli su da dobiju i drugu utakmicu u Teksasu i poravnaju na 2:2. Harden je ubacio 38 poena za domaće koji su se nekako održali u finišu nakon sedam uzastopnih poena šampiona.

Na kraju je Kris Pol sa penala dotukao Voriorse.

Kod gostiju 34 poena Duranta, Kari je dobro počeo, 11 poena u prvoj četvrtini, kasnije se "ohladio", ali je završio sa 30 poena.

Nije bilo dovoljno, dopustili su da rival odmakne na +17, teško je vratiti se u ovakvim mečevima. Jasno je, kao i prošle godine odlučivaće detalji, Hjuston može da hrabri što je dobio dva meča u kojima nije igrao najbolje što može, recimo juče su ponovo trojke šutirali samo 34%, mada su Voriorsi bili još gori, propisno su se ispromašivali...

Serija se vraća u Kaliforniju naredni meč je u četvrtak uveče.

Milvoki je blizu, ponovo se "odvezao" Adetokumbo, Grk je ubacio 39 poena, imao 16 skokova, dupli brejk Baksa, kako rekosmo finale je na vidiku.

Iako je Janis pokupio četvrti faul početkom poluvremena, nada Bostona je bila uzaludna, rezerve gostiju su preuzele stvari i stekle dvocifrenu prednost u trećoj četvrtini. Prednjačio je Džordž Hil koji je ubacio 15 poena, Konahjuton je dodao 9, uz 10 skokova.

Kod Bostona, Irving 23, priča se da bi ovo mogla da bude njegova poslednja utakmica u Bostonu pred navijačima Seltiksa, ako Milvoki završi seriju u četvrtak kod kuće.

Rezultati:

Hjuston - Golden Stejt 112:108 (2:2)
Boston - Milvoki 101:113 (1:3)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke