Božić: "Partizanu uvek sve najbolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.01.2016.
13:40
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Dugogodišnji kapiten i dojučerašnji trener KK Partizan NIS Petar Božić oprostio se od voljenog kluba i istakao da crno-belima želi sve najbolje u budućnosti.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Dojučerašnji trener košarkaškog kluba Partizan NIS Petar Božić prepustio je kormilo ekipe Aleksandru Džikiću a potom se oprostio od navijača kraćom izjavom koju je preneo klupski sajt.

"Sa Partizanom sam prošao mnogo, i kao trener i kao igrač. To je klub u koji sam ponosno došao i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste, tradicija i institucija, na prvo mesto" rekao je Božić.

Sa Petrom Božićem na klupi Partizan je ostvario 6 pobeda i 12 poraza u regionalnoj ABA ligi, a bivši kapiten i trener crno-belih ističe da su rezultati izostali uprkos velikoj želji i dobrim namerama.

"U teškom trenutku preuzeo sam odgovornost, da sa pozicije koja predstavlja veliku čast predanim radom sa ekipom ostvarim što bolji rezultat, ali ponekad i pored velike posvećenosti i rada, ostvarenje želja izostane" dodao je Božić.

Sada već bivši trener Partizana zahvalio se predsedniku kluba Nikoli Pekoviću na podršci i istakao da crno-belima, kao i uvek, želi sve najbolje u budućnosti.

"Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to želim i sada, a pogotovu u budućnosti. Nastavljamo dalje, uzdignute glave, važno je verovati i ne odustajati!" zaključio je Petar Božić.

Partizan će u završnici ligaškog dela regionalnog šampionata predvoditi Aleksandar Džikić koji je u sredu odradio prvi trening sa ekipom, a u nedelju je na programu duel sa Cibonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Saturday, 09.01.2016
00:36

Zelen si jos za ovaj posao, pored loseg vodjenja koje vjerovatno nije tvoja krivica zamjeram ti sto nisi ranije i SAM otisao a ne da moraju navijaci da te tjeraju.

avatar
fc Partizan/fc Inter
Wednesday, 06.01.2016
15:04

Srećno u daljoj karijeri,ljudino !