Božić: "Agresivno na Megu!"

Autor: Beta Beta
petak 18.12.2015.
14:24
Izvor: Beta

Trener košarakaša Partizana Petar Božić rekao je danas da crno-beli sa više samopouzdanja ulaze u predstojeći meč u Jadranskoj ligi i dodao da će njegova ekipa na agresivnost Mege pokušati da odgovori istom merom.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan posle 14 odigranih utakmica zauzima sedmo mesto sa šest pobeda i osam poraza, dok je Mega četvrta sa skorom 9/5.

"Ekipa Mega Leksa je pokazala da će se boriti za sam vrh. Odlično su selektirali tim, imaju mnogo mladih igrača koje je Dejan Milojević svojim umećem odlično uklopio u tim. Igraju veoma agresivno i iz te agresivnosti imaju dosta osvojenih lopti, po čemu su prvi u ligi. Veliku želju pokazuju kroz skok, naročito u napadu, po čemu su takodje prvi u ligi", rekao je Božić novinarima u Hali Pionir.

Partizan će sutra od 19.00 dočekati Mega Leks u Hali Pionir u utakmici 15. kola regionalne Jadranske lige.

"Mi posle dve utakmice, u kojima smo pobedili, sa više samopozdanja ulazimo u meč protiv Mege. Na njihovu agresivnost i želju moramo da odgovorimo makar istom merom", kazao je Božić.

Centar Partizana Kosta Perović je ranije ove nedelje odlučio da okonča karijeru, pa je novinare zanimalo da li će crno-beli angažovati novog igrača na toj poziciji.

"Za sada ne razmišljamo o dovodjenju igrača na toj poziciji",
rekao je Božić.

Igrač crno-belih Kevin Džons izrazio je nadu da će njegova ekipa nastaviti niz pobeda.

"Radili smo veoma naporno prethodnih dana kako bismo dostigli Megin nivo igre. Mi smo igrali dobro kod kuće u poslednje vreme. Zadovoljan sam našom igrom i želimo da nastavimo tako", rekao je Džons.

Iz Partizana podsećaju da je ulaz na tribine za sutrašnji meč besplatan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SMRT BERLUSKONIJU!!!
Saturday, 19.12.2015
14:01

Stize Rakovic:-D

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 18.12.2015
15:30

Razmisljajte! Razmisljajte o tome jer Kevin ne moze citave sezone ovako!