Boutrajt ''ne razmišlja o košarci'', Zvezdin problem je veći?!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.04.2017.
11:59
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Mirko Novosel opet iznenadio javnost svojom najnovijom izjavom uoči finalne serije plej-ofa ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trofejni hrvatski košarkaški stručnjak poslednjih godina je svojim izjavama često izazivao reakcije u regionu.

Setimo se samo kako je Raduljicu nazivao ''drvosečom'', a Teodosića ''gubitnikom'', ali su oni na najbolji način odgovorili na terenu, u dresu reprezentacije Srbije.

Novosel se opet oglasio uoči finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde mts i Cedevite i u izjavi za ''Alo'' procenio ko ima veće šanse za titulu.

''Ulogu favorita prepuštam timu koji ima prednost domaćeg terena, ali može tu svašta da se desi. Biće dosta zanimljivih duela. Rekao bih da su šanse 60:40 odsto u korist ekipe sa Malog Kalemegdana'', poručio je on.

Ipak, u celoj priči je najzanimljiviji njegov komentar na činjenicu da Cedevita u finalne okršaje ulazi bez povređenih Boutrajta i Arapovića.

''Podeljena su mišljenja o Boutrajtu. Mislim da on uopšte ne razmišlja o košarci. Sada protiv Partizana se povredio u uvodnim minutama i to je bilo dobro za Cedevitu, jer su neki drugi košarkaši, recimo Katić, imali zapaženu ulogu. Arapović i nije u prvom planu. Najvažnije role imaju Begić i Babić. Problem za Zvezdu je što im Jović ne igra, on je 30 odsto ekipe'', istakao je Novosel.

On je takođe izneo i svoj stav o tome da li gostujući navijači treba da dolaze na utakmice finala plej-ofa. Grupa Partizanovih navijača je bodrila crno-bele u polufinalu u Zagrebu, ali...

''Nisam pristalica toga, iako su ljudi koji su bodrili Partizan pre nekoliko dana u Zagrebu bili veoma pristojni. To može samo samo da bude izvor ekscesa'', zaključio je Novosel.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke