Boston u igri!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.09.2020.
08:58
Izvor: Sportske.net

Seltiksi našli rešenje u trećem meču, 117:106, smanjili rezultat na 2:1.

(AP Photo/Mark J. Terril
(AP Photo/Mark J. Terril

Povezane vesti

Boston je podigao glavu. Uspeli su da možda u ključnom meču serije konačno nađu rešenje za Majami i smanje na 2:1. Vratili su se u igru, kontrolisali meč, bili na +13 na poluvremenu, ubrzo došli na +19.

Majami je malo pripretio krajem trećeg perioda, ali je odmah usledilo par trojki "Kelta". Nije se tim sa Floride predavao, sedam brzih poena Dankana Robinsona, serija 16:5, spustili su se na -5 u poslednjem minutu, ali je bilo kasno. Markusu Smartu u poslednjih 60 sekundi nije zadrhtala ruka, ubacio je četiri poena sa linije bacanja i priveo meč kraju. Sjajan je bio Tejtum, 25 poena, 14 skokova, 8 asistencija. Smart je 11 od 20 koševa dao u poslednjoj četvrtini, a vratio se i Gordon Hejvard, Boston očekuje da on bude prevaga u nastavku serije.

Bivša zvezda Jute je ubacio šest poena za pola sata sa klupe, videćemo hoće li biti faktor u seriji.

Adebajo je vodio Hit sa 27 poena, 16 skokova, Hiro dodao 22, Batler 17, Majami je šutirao samo 27% iza linije tri poena, Dragić očajan sa pet izgubljenih lopti, toliko je prodao i Krauder. Ovo je verovatno bila najlošija partija Majamija od početka plej ofa.

Sada je njihova prednost smanjena na 2:1, sledeći meč je u noći između ponedeljka i utorka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke