Bolonja se klanja, "Srbi uvek pobeđuju"

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.10.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net

Definitivno, naši sportisti i treneri baš omiljeni u ovom gradu...

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Naslov "Korijerea" je sjajan, Srbi su osvojili srca Bolonje.

Malena Bolonja se suprotstavila velikom Juventusu, malo je nedostajalo da uzme bod na "Alijancu", sprečio ih je neverovatni Bufon, a Mihin pomoćnik De Leo je rekao da je sudija Irati trebalo da gleda VAR u finišu kada je De Liht samog sebe, posle nespretne intervencije pogodio u ruku.

Mihajlović je bio zadovoljan igrom, ne i rezultatom, njegov tim je odigrao odlično prvo poluvreme, primio drugi gol posle velike greške, stiče se utisak da bi zasluženo odneli bod.

Vratiće im se u nekom narednom meču, nisu imali sreće u pojedinim utakmicama, ali slede nešto lakši mečevi, pa bi trebalo očekivati da "Felsinei" krenu ka vrhu.

List koji je praktično, kako mu i ime kaže "Glasnik Bolonje" konstatuje da "Srbi uvek pobeđuju" uz slike Markovića i Teoddosića. Virtus je zabeležio novi trijumf, Teo dodatno očarao Italijane. On i "Pefi" Marković su iskombinovali 33 poena u trijumfu nad Varezeom koji se dobro držao, ali je pobeda ostala Virtusu.

Ovo je deveta u nizu za tim Saše Đorđevića, nezaustavljivi su, a kao i obično Teodosić je zaludeo Italijane asistencijama, ali i igrom u finišu kada se prednost topila.

Sve u svemu, Srbi su ovih dana baš omiljeni u Bolonji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
09:25

Malena Bolonja? Ljudi dele peto mesto po broju osvojenih titula na ''cizmi''. Kako su osvojili tj. kakvo je to vreme bilo, to je nesto drugo, verovatno stvar neke mnogo dublje analize, ali, imaju sedam titula.