'Bolnica' u Pireju - Zvezdine šanse za trijumf rapidno rastu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
17:37
Izvor: Sportske.net

Nakon teže povrede Danijela Heketa i vesti da će Jorgos Printezis propustiti duel sa Crvenom zvezdom mt:s, aktuelnom šampionu Srbije stiglo je još sjajnih vesti iz Pireja.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Priznajemo da nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali u sportu takvih stavova ne može da bude jer svako gleda da iskoristi protivnikovu slabost i profitira iz nje.

Tako bi Crvena zvezda mt:s mogla drastično da poveća svoje šanse za trijumf nad Olimpijakosom u Pireju i to ne samo zbog proste činjenice da su beogradski crveno-beli drastično popravili atmosferu i formu nakon dve vezane pobede u duelima sa Budućnosti i Makabijem.

Grčki šampion ima ozbiljnih kadrovskih problema pred duel sa Crvenom zvezdom mt:s pošto se nakon Danijela Heketa povredio i Jorgos Printezis, ali i prva zvezda ekipe - VASILIS SPANULIS!

Mozak Sferopulosovog tima povredio je koleno i očekuju ga dodatni testovi kako bi se utvrdilo kakva će terapija biti korišćena ne bi li se Spanulis što pre vratio u takmičarski ritam.

Specijalizovani portal "Eurohoops" prenosi da tokom sutrašnjeg dana biti više informacija vezano za povredu Vasilisa Spanulisa, a vrlo je verovatno da neće nastupiti protiv PAOK-a u grčkom šampionatu.

Svakako da će Spanulisovo odsustvo sa pomenutog meča predstavljati i meru predostrožnosti kako se ne bi rizikovala još teža povreda, ali u datom momentu niko ne može da garantuje da će prvotimac Olimpijakosa biti spreman za Crvenu zvezdu.

Podsećamo da se utakmica 13. kola Evrolige između Olimpijakosa i Crvene zvezde mt:s igra 20. decembra od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Saturday, 17.12.2016
14:45

bratski ce podeliti pobede.

avatar
Doktor Trax
Saturday, 17.12.2016
11:48

Ako ne budu igrali Printezis i Spanulis dobijamo sigurno jer se kod njih igra zasniva na toj dvojici igraca, e sad vrv ce eksplodirati neko ko nije imao toliko prostora od ove dvojice. Sve u svemu 50-50 posle ove dve povrede, i svakako sportski brz oporavak trojici igraca.

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 16.12.2016
20:13

Manite se tih prica, oni imaju po 2 igraca na svakoj poziciji. Nisu oni mi da moraju igrati sa jednim centrom 5 meseci.

avatar
Friday, 16.12.2016
21:09

ili da igrate bez kluba , evo vec 5 godina ...

avatar
MilošPB
Saturday, 17.12.2016
11:05

Što ga onda pratiš, ako to nije taj klub koji mrziš? Možda mrziš svaki srpski klub?

avatar
Red Star
Friday, 16.12.2016
23:38

Uspeo si da smislis par recenica i ponavljas ih kao papagaj. Doduse vidjao sam i kreativnijih papagaja nego sto si ti.