Bokan stavlja tačku na polemiku sa Čovićem: ''5:1''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Nismo ni sumnjali, iz Podgorice stigao još jedan odgovor, posle najnovijih izjava prvog čoveka Zvezde, ali Dragan Bokan uverava da se na ovu temu više neće oglašavati.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Nova, nadamo se i poslednja runda prepucavanja na relaciji Budućnost-Zvezda izazvana je Bokanovom ironičnom konstatacijom da mu ''nije jasno'' kako je Zvezda ostala bez plasmana u Evroligu.

Na to je ekspresno reagovao Nebojša Čović, iznoseći pritom i niz novih detalja u vezi sa onim što se dešavalo oko terena tokom finalne serije plej-ofa.

Nedugo zatim, prvi čovek novog šampiona ABA lige Dragan Bokan ponovo je osetio potrebu da reaguje, oglasio se novim saopštenjem, uveren da u Zvezdi još uvek ne mogu da prebole poraz(e) od Budućnosti. Bilo ih je čak pet u minuloj sezoni.

''Iako je prošlo 15 dana od kada je KK Budućnost Voli osvojila ABA Ligu i na sportskom terenu stekla pravo da igra Evroligu, N.Č. neumorno iz dana u dan nastavlja sa iznošenjem neistina, ne ustručavajući se da iznosi uvrede na račun velikog broja ljudi. Očigledno da su porazi za njega bili toliko bolni da ih ne može ni sportski ni ljudski preboleti.

Pri tome, ne može da shvati da ljudi koji vode KK Budućnost Voli ne žive od košarke, već košarku pomažu. Naravno da se na neistine N.Č. nećemo osvrtati, i povodom istih se nećemo više ni oglašavati, jer su odavno prevazišle vrednost ljudske pažnje i komentara.

A ako ćemo o tome kako je KK Budućnost Voli došla do Evrolige, onda rezultat od 5:1 govori više od svih neistina i saopštenja N.Č. i srećom nije N.Č. taj koji odlučuje ko će igrati Evroligu, već su to ostvareni rezultati, pravila Evrolige i njeno rukovodstvo.

Ali jedino je sigurno, KK Budućnost Voli će igrati Evroligu, nastaviti da daje doprinos razvoju regionalne košarke, poštujući sportske i etičke standarde, uz konstantno unapređenje saradnje sa svim klubovima, bez obzira na pojedince koji pokušavaju to da naruše, zloupotrebljavajući trenutne pozicije, jer sve izjave N.Č. doživljavamo kao lični stav, a nikako kao stav KK Crvena zvezda, čije postojanje i sportski rezultati zavređuju pažnju i poštovanje'', navodi se u Bokanovom saopštenju, koje su prenele podgoričke ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 01.05.2018
15:14

Al bi mi bilo milo da igramo i ove godine,uinat.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 01.05.2018
18:32

Svi znamo da bi vi i preko mrtvih gazili i rodjenje roditelje prodali, samo cilj da bi ostvarili.

avatar
Балша Николић
Tuesday, 01.05.2018
20:07

Неће дати Мило, и због тога вам неће бити мило.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 01.05.2018
19:54

Ne bi rodjene,nego tudje,tipa tvoje i tebe samog :)