Bokan dodaje so na ranu: "Nije mi jasno kako je Zvezda ispustila Evroligu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2018.
11:50
Izvor: Sportske.net

Predsednik podgoričke Budućnosti Dragan Bokan izjavio je da ne razume kako je Zvezda dozvolila sebi da ostane bez Evrolige.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Pobedom nad Crvenom zvezdom mt:s u finalu plej-ofa Budućnost je stigla do prve titule u ABA ligi ali i do prava da se naredne sezone takmiči u Evroligi.

Prvi čovek podgoričkog kluba Dragan Bokan boravio je prethodnih dana u Barseloni gde je obavio niz sastanaka sa čelnicima Evrolige koji su mu predočili šta sve Budućnost mora da uradi da bi bila spremna za elitu.

"Morači fali 660 mesta, prema propisima Evrolige, ali to nije jedina neophodna investicija. Moramo da poboljšamo IT sektor kao i svlačionice, VIP salon, sale za sastanke. To će sve biti potrebno za komplikovane uslove Evrolige. Rok da se to uradi je do prvog meča u novoj sezoni", objasnio je za RTCG Dragan Bokan, a prenosi portal "Mondo".

Novi sastanak sa predstavnicima Evrolige predsednik Budućnosti imaće 15. maja. Zanimljivo je, međutim, ono što je Bokan zaključio nakon prvog sastanka sa Bertomeuom i njegovim saradnicima.

"Kada sam se iz prvog lica uverio u snagu i organizaciju Evrolige, nije mi jasno kako je Zvezda, sa takvom snagom i podrškom koju je imala od Evrolige, to ispustila i zbog čega je došla u situaciju da je Budućnost pobedi sa budžetom od 1.35 miliona evra. Zvezda je imala veliki budžet, imaju grad od dva i po miliona ljudi. Zaista mi nije jasno kako, u takvim uslovima, nemate ekipu da se prošetate ABA ligom", kazao je Bokan.

Nema nikakve sumnje da će ovakva izjava Dragana Bokana predstavljati dodavanje soli na ranu navijačima Crvene zvezde mt:s koji i sami traže odgovore na pojedina pitanja posle gubitka Kupa, titule u ABA ligi i mesta u Evroligi.

Što se tiče Budućnosti, Dragan Bokan je još dodao da će Aleksandar Džikić ostati na klupi podgoričkog kluba i da će, ukoliko sve bude uredu, naredne sezone voditi ekipu u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Tiger
Sunday, 29.04.2018
17:54

a gde je pretorijanska garda da objasni sta se tu desava? jak navijac nema sta...

avatar
-SCG-CG
Sunday, 29.04.2018
12:55

Brutalno iskren samo, i jos manje jasno kako je Mornar ispred Partizana,iz grada koji ima 15 hiljada ljudi i mnogo manjim budzetom