Bojić: "Spremni smo za prvu pobedu u novoj ligi"

Autor: Beta Beta
sreda 11.10.2017.
09:16
Izvor: Beta

Trener košarkaša Borca iz Čačka Raško Bojić rekao je da je njegova ekipa spremna i maksimalno motivisana da ostvari prvu pobedu na gostovanju protiv Ohrida u prvom kolu druge Jadranske lige.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Takmičenje u drugoj ABA ligi počelo je u utorak duelom Bosne i Vršca koji je pripao gostima. Čačanski Borac danas startuje u Ohridu.

"Pripreme su u završnoj fazi i posle 10 utakmica može se reći da spremno očekujemo meč u Ohridu. Uzimajući u obzir da ćemo ove sezone igrati dva takmičenja, to će biti iskustvo više kako za mene, tako i za igrače. Međutim, trenutno smo fokusirani na ekipu iz Ohrida, sa kojom otvaramo ABA 2 ligu. Smatram da smo spremni i maksimalno motivisani da ostvarimo prvu pobedu, i to na strani", kazao je Bojić.

Bojić je rekao da je ekipa Ohrida ozbiljan i kvalitetan protivnik.

"Gledao sam njihovu utakmicu protiv Strumice, koju su dobili sa 12 poena razlike. Ono što sam video poklapa se sa konstatacijom da je reč o kvalitetnoj ekipi. Imaju dobar sastav, angažovali su dva Amerikanca, i siguran sam da će ova ekipa imati zapaženu ulogu u ABA 2. Ipak, najvažnije je da smo mi spremni za sva iskušenja i da ćemo u svakoj utakmici ići na pobedu", kazao je trener Borca.

Košarkaš Borca Nemanja Todorović kazao je da svi u timu jedva čekaju početak nove lige i nadaju se pozitivnom ishodu.

"Krećemo u nove izazove. Odlično smo odradili pripreme i srećom nije bilo većih povreda. Svi u timu jedva čekamo start u Ohridu. Pre utakmice ćemo imati još jedan trening u Makedoniji. Veoma smo motivisani i nadamo se pozitivnom ishodu", rekao je Todorović.

Trener domaće ekipe Petar Čočorski rekao je da su protivnici u drugoj Jadranskoj ligi kvalitetni, ali da će igrati na pobedu.

"Naš nastup u drugoj ABA ligi je novi izazov za sve nas u timu. Pristupaćemo utakmicama sa puno pažnje iako smo rang niže, ipak su protivnici kvalitetni. Nošeni pobedom u domaćem šampionatu, sigurno ćemo ići na pobedu. Želimo da bodovi ostanu u Ohridu", rekao je Čočorski.

Utakmica prvog kola druge Jadranske lige između Ohrida i Borca igra se danas od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke