Bogi i Kingsi za četvrtinu uništili Kokoškova, nova bruka za kouča Popa, Vučević deli lekcije!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.12.2018.
08:49
Izvor: Sportske.net

Sansi žrtva, sve bilo gotovo za prvih 12 minuta meča. San Antonio nastavio da se blamira, nema leka za Vučevića, Orlando dobio i komšije, drugi put u sezoni...

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Feniks nije ima šta da traži protiv razigranog Sakramenta, najgori tim lige je u prvoj četvrtini dao tek devet poena, gubili su sa 29 razlike, priča je tada bila i završena. Kokoškov nemoćan bilo šta da promeni, na kraju su Sansi ublažili poraz u poslednjoj četvrtini.

Sedam Kingsa, uključujući i Bogdanovića je bilo dvocifreno, kao lakši trening niko nije igrao više od 27 minuta, "Bogi" je ubacio 24 poena, imao po 5 asistencija i skokova, Bjelica samo dva poena.

Domaći bez Devina Bukera, ali ne bi im mnogo pomogao.



"Izgubili smo u prvoj četvrtini, nemamo nikakvo opravdanje", kratko je rekao srpski trener.

Koli-Štajn im je ukrao četiri lopte za četiri minuta, utakmicu je u prvoj četvrtini zatvorio Bogdanović polaganjem, a publika je ironično ovacijama pozdravila trenutak kada su Sansi stigli do dvocifrenog broja koševa, prošlo 15 minuta meča.

San Antonio se ponovo izblamirao, treći put u četiri utakmice, ne da gube na strani već ih ubijaju sa ponižavajućim porazima. Juta ih je noćas zaledila na -34, Gobert je uz 18 poena, imao 10 skokova, 4 asistencije, 3 blokade, Donovan Mičel ubacio 20 poena, Kajl Korver dodao 15, uz tri trojke, iskustvo pridošlice iz Kavsa mnogo će značiti "Džezerima" koji igraju promenjivo ove sezone.

Od kada je Popović trener, za više od dve decenije do ove sezone, San Antonio je izgubio više od 30 razlike samo pet puta, ove godine su to "uspeli" čak u tri meča, nije pomoglo što je Juta imala i najbolje procente šuta u ovoj sezoni.

Luka Dončić se nakon meča pauze vratio željan košarke, ceh su platili Blejzersi. Slovenac je ubacio 21 poen, imao 9 skokova, nije ga baš išao šut kako ume, ali svejedno, Mavsi su dobili, uz 17 uhvaćenih lopti DeAndre Džordana.

Lilard je broja do 33, nije vredelo, zanimljivo da su Teksašani dobili prvi put kod kuće osam mečeva u nizu još od 2011. kada su osvojili prsten.

Orlando je odneo pobedu iz "komšiluka". U derbiju Floride presudili su Aron Grodon tsa 20 poena i 13 skokova, imao je i 5 asistencija, Vučević dodao 19 poena i 10 skokova, veliku pomoć sa klupe pružili su Ajsak i Terens Ros. U trećoj četvrtini je Orlando napravio veliku prednost, šutirali su za tri poena 50%, a na ruku im je išla i nepreciznost Vajtsajda. On bacanja šutira u poslednjih šest utakmice 4 od 28, mizernih 13%.

Orlando je oba puta dobio Hit ove sezone, Majami sada ide na turenju, prvo u petak u Feniks.

Majls Tarner je dominirao protiv Bulsa, ubacio je 18 poena, uz 11 skokova i 5 blokada, Indijani je pobeda dobro došla, nema Oladipa, starteri su proigrali, Kolison je ubacio 23 poena, sa klupe je Sabonis dodao 9, uz 11 skokova, pa Bojlen na debiju na klupi Čikaga, umesto smenjenog Freda Hojberga beleži poraz.

Rezultati:

Juta - San Antonio 139:105
Feniks - Sakramento 105:122
Dalas - Portland 111:102
Majami - Orlando 90:105
Indijana - Čikago 96:90

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 05.12.2018
10:46

Ocekivan pad San Anntonija. Nesreca sto su im Dejounte Murray I Walker povredjeni, mladi igraci Koji trebaju da zasijaju I podmlade ekipu tj.grade jedan novi San Antonio.

avatar
_Goran_
Wednesday, 05.12.2018
09:56

Bogdanović je dao 14 poena..