Bogi i Bjelica razočarali Jokića, veliki preokret Kingsa! Nije greška, Hardenov teksaški masakr, stigao Džordana!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.12.2019.
08:58
Izvor: Sportske.net

Džejms Harden nije imao milosti prema mladim Houksima, Baksi takođe uništi Šarlot. Denver prosuo dobijeno u Kaliforniji, Bjelica stigao do dabl-dabla, Jokić slab...

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Veliki povratak Sakramenta protiv favorizovanog Denvera obeležio je veče u NBA ligi. Sa -17, Kingsi su uspeli da se vrate, izbrišu prednost, Badi Hild je pogodio važne trojke u seriji 17:3 u poslednjoj četvrtini. Na kraju smo gledali produžetak u kome su Nagetsi imali dosta problema u napadu, na kraju je noćas sjajni Harison Barns bacanjima dotukao Nagetse. On je meč završio sa 30 poena, Bjelica je ubacio 10 uz 12 skokova, Bogdanović takođe 10 poena uz loš šut.

Za pobedu gostima je nedostajao i bolji Jokić, naš centar je imao 7 poena, 10 skokova i 6 asistencija, za njega skroman učinak. Gosti su imali šansu da pobede, ali je Mareja u poslednjem napadu blokirao Holms i tako sačuvao nadu za Sakramento.

Denver čeka izuzetno važan meč, sastaju se u utorak sa liderom Lejkersima.

U ostalim mečevima, Milvoki je demonstrirao silu protiv Šarlota, bilko je 41 razlike za lidera Istoka, Adetokumbo je ubacio 26 poena za manje od 20 minuta, klupa Baksa je imala priliku da se dokaže, pobednik poznat mnogo pre kraja meča. Milvoki je na 17-3 i već deluje da neće imati pravu konkurenciju u regularnom delu takmičenja u konferenciji.

Džejms Harden je Atlanti ubacio 60 poena, Hjuston je brojao do 158, uništili su Houkse u Teksasu, na kraju je bilo 47 razlike. "Brada" je postao tek treći čovek u poslednjih četvrt veka koji je ubacio 60 poena za tri četverine, pre njega su to uradili Klej Tompson i naravno Brajant. Ovo je četvrti put da u karijeri stigne do 60 poena, isto je uradio i Džordan. Ispred njih dvojice su Brajant sa 8 i Vilt Čembrlen koji je neverovatnih 32 puta išao na 60+. Ali, niko to nije uradio sa manje šuteva od Hardena, ubacio je 16 od 24, 8 trojki iz 14 pokušaja.

Inače, Hjuston je ubacio 25 trojki Atlanti koja je delovala umorno od serije mečeva u gostima.

Filadelfija ne prašta kod kuće, dobili su i Indijanu, Embid je ubacio 32 poena i imao 11 skokova, Siksersi su dobili svih devet mečeva kod kuće. Indijana je imala šansu za pobedu u poslednjem napadu, ali je Ben Simons ukrao loptu i asistirao Harisu koji je dotukao Pejserse. Simons je završio sa 15 poena i 13 asistencija, Haris ubacio 22 poena, kod gostiju Voren 29, Brogdon 28, gosti su imali bolje procente šuta, ali su izgubili devet lopti više i eto na kraju prokockali poslednji napad.

Filadelfija - Indijana 119:116
Hjuston - Atlanta 158:111
Milvoki - Šarlot 137:96
Sakramento - Denver 100:97

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 01.12.2019
11:36

Hehe, koga briga kad ce prsten samo u zlatari da vidi.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 01.12.2019
11:01

Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da jeBarns bio najbolji igrac,iako se prenosi drugacije.Barns u zadnjim utakmicama Sakramenta vodeci igrac konstantno.