Bogi i Beli sve bliži 13-godišnjem snu Kingsa, duel Srba, Jokiću tripl-dabl navika, Bobiju minuti i bolja vremena!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.02.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Odlično veče, Kingsi imaju šansu da naprave jedan od podviga sezone. Za Jokića tripl-dabl standard, razbio Embida, Bobi će imati priliku da igra!

AP Photo/Steve Yeater
AP Photo/Steve Yeater

Povezane vesti

Sakramento ima legitiimnu šansu da se nađe u plej ofu posle 13 godina. Noćašnji preokret protiv Majamija pokazuje karakter tima, uspeli su da stignu do nove pobede i nastave sa neočekivani dobrom sezonom.

Harison Barns je uleteo u petorku, ubacio je 12 poena, Bjelica starter samo 4, ali je Bogdan Bogdanović ugradio 16, uz 5 skokova i 4 asistencije u 29. pobedu u sezoni Kingsa, sada su tri pobede iznad 50%. Vratili su se sa -11 u poslednjoj četvrtini, Badi Hild je dotukao Majami u poslednjih 17 sekundi sa dva bacanja, Sakramento je pola utakmice ispod crte, osmi su Klipersi. Kod Majamija Ričardson 21 poen, Vejd 15...

Još jedan tripl-dabl Nikole Jokića, ali i poraz, on je postavio standarde za istoriju, ali je Filadelfija slavila, Batler je ubacio 22 poena, Embid 15 uz 12 skokova, "Proces" je imao očajan šut. Ali to nije sprečilo Sikserse da dobiju, tajno oružje bio je Redik sa 34 poena, debitovala su četiri nova igrača Haris je dao 14 poena, Bobi je dao 4 poena, imao par skokova, dobio je 15 minuta na debiju. Siksersu su 35. pobedom u sezoni poravnati sa Boston na deobi trećeg i četvrtog mesta na Zapadu.

Posle neuspešnog trejda Dejvis se vratio sa 32 poena u redove Pelikansa, sa njim su stigle i pobede. Nju Orleans je slavio protiv Minesote. "Obrva" je dobio zvižduke jer želi da ode, ali navijači su svuda isti, čim je počeo da zatrpava koš "Vukova" stigli su aplauzi. KAT je ubacio 32 poena za Minesotu, ali nije vredelo, gube u seriji, ovo je četvrti porat u nizu.

Voriosi su slavili u pustinji Klej Tompson je ubacio 25 poena, Durant 21, Sansi su se dobro držali, čak poveli u poslednjoj četvrtini, ali na kraju je ipak klasa šampiona presudila.

Kari je imao užasnu šutersku noć, ali je pogodio par trojki kada je bilo najpotrebnije, u poslednjih šest minuta Golden Stejt je okrenuo rezultat i povećao prednost na vbrhu Zapada.

Dalas je izgubio kod kuće od lidera, Adetokumbo je ubacio 29 poena, imao 17 skokova, Baksi ne nameravaju da stanu. Kod Teksašana Dončić 20 poena, odlučio je reket, 80 poena su postigli Mavsi pod košem, previše da bi Dalas imao bilo kakvu šansu.

Iznenađenje i to veliko u Bruklinu, izgleda da Netsima ne prija kada su favoriti. Lori Markanen je razneo domaćina, imao 31 poen, i 18 skokova, Finac je bukvalno leteo, ovo je tek 13. pobeda Bulsa u sezoni. Oto Porter Džunior je debitovao sa četiri trojke, 18 poena.

Vašington je savladao očajni Klivlend, Bredli Bil je ubacio 25 poena, verovatno jedina važna vest sa ovog meča je da se vratio Kevin Lov, ali je zarđao, odigrao je šest minuta, dao 4 poena, štedeće ga posle 50 utakmica pauze. Bobi Portis je sa 30 poena pokazao da će biti veliko pojačanje Vizardsa.

Detroit je slavio protiv Niksa, 29 poena i 20 skokova Dramonda, Grifin je dodao 26, u novom Njujorku posle trejdova, DeAdnre Džordan 14 poena i 11 skokova, Denis Smit Džunior 31 poen, imaće mnogo više prostora nego u Dalasu.

Rezultati:

Sakramento - Majami 102:96
Nju Orleans - Minesota 122:117
Feniks - Golden Stejt 107:117
Dalas - Milvoki 107:122
Bruklin - Čikago 106:125
Vašington - Klivlend 119:106
Filadelfija - Denver 117:110
Detroit - Njujork 120:103

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke