Bogi i Beli odlični u Mumbaju, Sakramento ispustio veliku prednost!

Autor: Nikola Miloradović
petak 04.10.2019.
18:45
Izvor: Sportske.net

Kingsi i Pejsersi su na turneju i Indiji.

EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Počela je predsezona u NBA, timovi su krenuli sa pripremnim mečevima za novu sezonu, danas su Hjuston Roketsi predvođeni raspoloženim Hardenom savladali LA Kliperse, za koje doduše nisu nastupila najveća pojačanja Lenard i Džordž.

U drugom susretu snage su odmerile ekipe Indijane i Sakramenta, a u Mumbaju su nakon velikog preokreta i produžetka slavili Pejsersi, rezultatom 132:131.

Odlično su "Kraljevi" zaigrali u prvom kvartalu, stigli su i do dvocifrenog suficita, da bi na odmor otišli sa 10 poena prednosti.

U drugom je prednost Sakramenta nastavila da raste, stigli su i do +20, ali je Indijana uspela da smanji deficit na 13 poena pred odlazak na veliki odmor.

Videli smo i koš Jogija Ferela sa preko pola terena uz zvuk sirene, na isteku prvog poluvremena.



Odlično su zaigrali Pejsersi u nastavku, vratili su se u potpunosti u meč.

Ipak, Kingsi su uspešno zadržavali prednost sve do samog kraja, da bi na 10 sekundi do kraja imali svega tri poena viška, Indijana je imala napad.

Ti Džej Voren je pogodio trojku na sedam sekundi do kraja, Foks je na drugoj strani pokušao da donese pobedu Sakramentu, ali ga je Tarner izblokirao, te se otišlo u produžetak.

Indijana je nastavila sa dobrom igrom u dodatnih pet minuta, došli su i do prednosti, tek drugi put na utakmici.

Neizvesno je ipak bilo do samog kraja, Barns pravi faul na pet sekundi do kraja pri vođstvu od tri poena za Pejserse, koji potom ne uspevaju da izvedu aut na vreme, pa su Kingsi dobili loptu.

Hild maši šut za tri poena, Begli hvata ofanzivan skok i polaže loptu u koš, ali više nije bilo vremena, te je Indijana upisala pobedu.

Pobednički sastav je sa 30 poena predvodio Ti Džej Voren, 21 poen uz 12 skokova dodao je Sabonis, dok je 20 poena ubacio Džeremi Lemb. Odličan i Malkom Brogdon sa 15 poena i čak 14 asistencija, dok je dabl dabl upisao i Majls Tarner sa 11 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Bivši košarkaš Mege i Budućnosti Goga Bitadze nije nastupio za svoj novi tim iz Indijanapolisa.

Sa druge strane, najefikasniji je u Sakramentu bio Badi Hild sa 28 poena, pratio ga je Barns sa 21 poenom, Foks je dodao 16, uz osam asistencija.

Odličan posao sa klupe obavili su i Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, obojica su upisali po 14 poena, najbolji strelac Mundobasketa dodao je sedam asistencija tom učinku, uz dva skoka, dok je Bjelica uhvatio pet lopti i zabeležio dve asistencije.

Dvocifreni su bili i Begli sa 12, kao i Rašon Holms sa 10 poena.

Videli smo i jedan sjajan potez Bogdana Bogdanovića, pogledajte ga OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke