Bogdanu pohvale, Bjelici pobeda, sluša se "Džez"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.02.2018.
08:47
Izvor: Sportske.net

Bogdanović veoma dobar u porazu od mnogo kvalitetnije Minesote, Juta igra fantastično u novoj godini.

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Kod kuće Minesota protivnica ne ostavlja mnogo nade. Ali, Kingsi su se odlično borili, Bogdanović ponovo starter, 13 poena i 8 asistencija, odigrao je više od pola sata, ali su "Vukovi" meč dobili na suvi kvalitet.

Tauns je ubacio 29 poena, Tig uz 12, imao i 10 asistencija, domaćin je napravio 17 grešaka u preživeo.

Minesota je u poslednjoj četvrtini pogodila 16 od 18 bacanja, iako su gosti vodili u većem delu meča, u finišu se razigrao Batler, njegovih 11 poena u poslednjem periodu je prelomilo meč.



Bjelica je pogodio jednu trojku, imao tri asistencije i skok.

Juta igra fantastičnu košarku u 2018. godini, ovo je njihova deveta pobeda u nizu. Donovan Mičel je ubacio 27 poena u Portlandu, Džo Ingls dodao 24 i sjajno zamenio Rubija koji je propustio meč. Debitant u redovima Jute, Džej Krauder je dodao 15 poena, dobili su u "Moda Centru" odakle se zaista teško odlazi kao pobednik. Lilard je ubacio 39 poena za Blejzerse, podsetimo Kingsima je utrpao 50 u prošlom meču, ali u nastavku Juta je serijom poena stigla do prednosti. Nurkić se povredio u trećoj četvrtini, meč je završio bez poena.

Pol Džordž je sa 33 poena bio najbolji u lakoj pobedi Oklahome protiv slabog Memfisa. Tander je igrao bez Vestbruka i Entonija, ali su već u prvoj četvrtini stigli do velike prednosti. Pogodili su 16 trojki, odbrana "Grizlija" se raspala u prvom poluvremenu, primili su 74 poena, tada je praktično izgubljen meč.

Hjuston je dobio komšijski derbi protiv Dalasa, Kris Pol je uz 25 poena imao 9 asistencija, mnogo kvalitetniji Roketsi su vodili tokom čitavog meča, Mavsi držali priključak, ali realno, pobeda boljeg tima nije dolazila u pitanje. Kod gostiju nije bilo Novickog, propustio je prvi meč u sezoni, Jogi Ferel je ubacio 20 poena za Dalas.

Indijana je uz 30 poena Oladipa dobila Nikse, sjajni bek je koketirao sa tripl dablom, imao je 9 asistencija i 8 skokova. Bojan Bogdanović je ubacio 20 poena, od povrede Porzingisa, Njujork je izgubio oba meča. Pejsersi su imali čak 54 uhvaćene lopte, najviše u sezoni.

U prva dva meča dana, Klivlend je pokazao pravo lice protiv Bostona u derbiju, rasturili su lidera, dok su Pistonsi izgubili od slabe Atlante u Džordžiji. Toronto je još jednom dobio Šarlot.

Rezultati:

Indijana - Njujork 121:113
Boston - Klivlend 99:121
Atlanta - Detroit 118:115
Portland - Juta 96:115
Oklahoma - Memfis 110:92
Minesota - Sakramento 111:106
Hjuston - Dalas 104:97
Toronto - Šarlot 123:103

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke