Bogdanu minuti i promašaji, Lebron u fantastičnom društvu u najgore vreme! Klasik Lejkersima!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.01.2018.
08:00
Izvor: Sportske.net

Ono što smo i najavili, desilo se, do kraja sezone je jasno, Bogdanović će imati vremena da pokaže zbog čega je najplaćeniji ruki u istoriji. Svoje podvige Lebron čini u mutno vreme za Kavse. Oklahoma jedva, najveći derbi NBA završen iznenađenjem.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Sakramento je dobio Orlando i praktično stigao Medžik, mada to ne znači ništa, već sada je jasno da će ovi timovi biti na dnu svojih konferencija. Ponovo je Bogdanović bio starter, imao loš procenat šuta, završio sa 8 poena, po 4 skoka i asistencije, i 5 izgubljenih lopti. Jasno je, forsiraće ga do kraja sezone u tandemu sa Foksom, Kingsi će mlađim igračima pružiti šansu.

Koli-Štajn najefikasniji od starte u redovima gostiju, 21 poen, ali je šou ukrao Garet Templ, 34 poena, rekord karijere, od toga 19 u poslednjoj četvrtini kada su gosti i prelomili meč.



U derbiju je San Antonio pogoršao muke Klivlenda, Lebron je ubacio 28 poena, imao 9 skokova i 7 asistencija, ali Kavsi nastavljaju da gube. "Kralj" je ušao u klub 30 000 ali nije puno pričao o tome, kaže da će to ostaviti kad bude završio karijeru. Njegov tim je izgubio 10 od 13 poslednjih mečeva i zaostaje za Seltiksima i Torontom. Inače Lebron je stigao do ove brojke godinu dana ranije nego Kobi, a osim njega i Brajanta, magičnu granicu su probili Džabar, Meloun, Džordan, Čembrlen i Novicki, koga će Lebron uskoro prestići. Jasno, Lebron je postao najmlađi igrač u istoriji kome je ovo pošlo za rukom.

Plej San Antonija Marej je odigrao odličan meč, 19 poena, 10 skokova i 7 asistencija, na pravi način stasava u Parkerovog naslednika. LaMarkus Oldridž je ubacio 30 poena.

Oklahoma je dobila Netse mnogo teže nego što se očekivalo, Rasel Vestbruk je ubacio 32 poena i rešio meč u samom finišu, Netsi su imali svoje šanse. Pol Džordž je dodao 28 poena u noći u kojoj je saznao da neće igrati na Ol-Staru. Poslednji šut imali su gosti Dinvidi je promašio trojku sa sirenom.

Voriorsi su prema očekivanjima savladali Njujork, ubacili su u brzinu u nastavku posle loše prve četvrtine. Stef Kari je ubacio 32 poena, Durant imao 14 asistencija, isključen je u finišu posle rasprave sa sudijom.

Klasik u Los Anđelesu pripao je Lejkersima, srušili su Boston na opšte iznenađenje, Kajl Kuzma je ubacio 28 poena, očigledno je da "Kelti" nisu u formi. Kuzma je odigrao fenomenalnu poslednju četvrtinu, bio nezaustavljiv za odbranu lidera Istoka. Lejkersi su izbegli i peti poraz u nizu od najvećeg rivala, tima sa kojim vode istorijske bitke. Kajri je brojao do 33, spustio goste na jedan posed, ali su Kuzma i Rendl na kraju presudili. Domaćin ponovo bez Lonza Bola koji je propustio peti meč u nizu.

Rezultati:

LA Lejkers - Boston 108:107
Golden Stejt - Njujork 123:112
Oklahoma - Bruklin 109:108
San Antonio - Klivlend 114:112
Orlando - Sakramento 99:105

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke